Proslavio je Goldfinger: Preminula lijepa Bondova djevojka

YouTube: Screenshot

GLUMICA Tania Mallet preminula je u 78. godini, objavljeno je na službenom Twitter profilu posvećenom filmovima o Jamesu Bondu.

"Rastužila nas je vijest da je preminula Tania Mallet koja je glumila Tilly Masterson u Goldfingeru. U mislima smo uz njezinu obitelj i prijatelje u ovim teškim trenucima", stoji u objavi.

Tania je sa 16 godina počela graditi manekensku karijeru koja joj je otvorila put do glumačkih voda, nakon čega je postala jedna od najpoznatih britanskih ljepotica s kraja pedesetih i početka šezdesetih godina prošlog stoljeća.

Prva uloga koju je dobila bila je upravo ona po kojoj je ostala i najzapamćenija - uloga Bondove djevojke u nastavku "Goldfinger" u kojem Agenta 007 utjelovljuje Sean Connery. Nakon toga se povukla iz filmske industrije te se vratila manekenstvu koje joj se više sviđalo.

"Snimanje je bilo zanimljivo, ali mi je uvijek bilo draže raditi u studiju s fotografom i asistentom. Ograničenja koja su nam postavljena tijekom snimanja filma su me izluđivala. Nisam smjela jahati da ne bih pala i ozljedila se, a nije mi bilo dozvoljeno ni putovanje u inozemstvo. Ne bih mogla tako živjeti cijeli život", rekla je svojedobno zvijezda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.