Propast posla? Evo kako sada izgledaju profili najutjecajnijih hrvatskih influencera

Foto: Instagram

PANDEMIJA koronavirusa mijenja svijet i način života, a bez posla diljem svijeta ostaju stotine tisuća ljudi. Prvi na udaru, i to vjerojatno najvećem, jedan je od najpoželjnijih poslova među mladim ljudima, a to je posao Instagram influencera. 

Svjetski mediji pišu da je koronavirus ubio glamurozni život influencera, a u tom biznisu već je nastala tolika kriza da neki od najpopularnijih influencera novac žicaju od roditelja.

Instagram se u vrijeme pandemije potpuno promijenio. Promet Instagram storyja i liveova porastao je za više od 200%, a na Instagramu se odvijaju koncerti, svirke, predstave i razgovori između poznatih faca ili influencera. Jedno takvo čavrljanje večeras će održati Ella Dvornik i Sonja Kovač, koje su definitivno u ekipi najutjecajnijih Hrvatica na Instagramu.

Instagram feed Sonje Kovač zadnjih je dana ispunjen fotkama s putovanja, ali starim. Hashtag #tb, koji predstavlja oznaku stare slike, popularniji je nego ikad pa se i Sonja prisjeća putovanja na kojima je napravila odlične fotke.

Ella Dvornik nešto je opuštenija po pitanju feeda pa se tamo nalaze i nove objave na kojima nije sve savršeno. Ella i dalje aktivno snima i objavljuje, a budući da je nedavno rodila drugu kćer, novog sadržaja kod nje i ne manjka previše.

Jelena Perić najpraćenija je hrvatska influencerica, koju na Instagramu prati 1,1 milijun ljudi. Kod Jelene je zaista teško procijeniti objavljuje li nove ili stare fotke, budući da na svima izgleda dotjerano. Novu čar njezinom profilu daju slike novorođenog sina Tea, koji je nova zvijezda maminog Instagrama.

Ultrapopularna beauty influencerica Amadea Muse kombinira stare i nove fotografije. Za vrijeme karantene beauty influencerice imaju prednost - vremena za šminkanje je napretek, ali s druge strane nema novih proizvoda i izgleda da su kompanije potpuno obustavile oglašavanje na Instagramu.

Nika Ilčić objavljuje novi sadržaj koji nastaje u njezinoj sobi. Osim golišavih fotki, najpopularnija hrvatska youtuberica objavila je i nekoliko selfieja te fotku na kojoj jede lazanje. Kaže da bi se u karanteni mogla jako udebljati.

I Hana Hadžiavdagić prilično je aktivna na Instagramu, iako ne putuje. Na storyjima objavljuje raznolik sadržaj pa se prije nekoliko dana obrušila na majke koje se žale na djecu u karanteni. Hadžiavdagić je prihvatila i pillow challenge, ali i na njezinom feedu ipak prevladavaju fotografije iz prošlosti.

Samo Davor Gerbus ima nove fotke, ali su okolnosti prilično neugodne. Poznati influencer zaglavio je na Baliju, i sudeći po njegovom Instagramu, još uvijek nije na putu za Hrvatsku.

I najpoznatija splitska influencerica Ella Jerković posljednjih dana objavljuje samo stare fotke. Influencerica se prisjetila nekoliko putovanja sa svojim dečkom Adrianom, a nije propustila priliku da s fanovima podijeli i vruće fotke u kupaćem kostimu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.