Prodano 40 tisuća karata za koncert u čast Michaela Jacksona, Black Eyed Peas otkazali nastup

ORGANIZATORI velikog koncerta posvećenog Michaelu Jacksonu kažu kako je prodano 40 od ukupno 50 tisuća ulaznica za taj glazbeni događaj u Cardiffu. Misle da će do večeras, kad će se koncert održati, prodati i ostatak ulaznica za Millennium Stadion te naglašavaju kako su priredili pravi spektakl.

Na koncertu je trebao nastupati i bend Black Eyed Peas, no oni su se povukli manje od tjedan dana nakon što je potvrđena njihova svirka zbog "neizbježnih okolnosti". Na koncertu će pjevati Christina Aguilera, Cee Lo Green, Smokey Robinson te brojni drugi, a preko video linka će nastupati i Beyonce. Marlon, Jackie, Tito i La Toya Jackson će na koncertu također odati počast svom preminulom bratu, a u Wales će navodno doći i Michaelova djeca te njegova majka Katherine.

Jedan dio Jacksonove obitelji, braća Randy, Jermaine i Janet Jackson su najavili kako će s koncerta izostati zbog "lošeg tajminga". Naime, u tijeku je suđenje liječniku Conradu Murrayu, kojeg se tereti za nenamjerno ubojstvo kralja popa, pa Michaelova braća misle kako nije baš sada prikladno organizirati koncert glazbeniku u čast.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.