Prodaju tablete za koje tvrde da vjetrove pretvaraju u fine mirise

Foto: Lutin Malin

FRANCUSKA kompanija tvrdi da je izumila pilule od kojih vaši vjetrovi mogu fino mirisati. Pilule je kreirao izumitelj Christian Poincheval iz Gesvresa u Francuskoj i tvrdi kako one mogu pretvoriti smrdljive plinove u miris ruža ili čokolade.

Pilule se prodaju na stranici pod nazivom Lutin Malin, što u prijevodu znači zli goblin, na kojoj stoji kako su potpuno prirodne te kako u njima nema sastojaka kakvi se koriste u farmaceutskim i medicinskim lijekovima.

"Dodatak prehrani na bazi prirodnih sastojaka", piše na stranici.

"Pilula je rezultat dugotrajnih istraživanja te se prodaje od 2007. godine. Naša paleta mirisa također nosi i dozu humora za svaku prigodu. Naši brojni kupci stalno se vraćaju po još, što je nesumnjivo najbolji dokaz kvalitete", tvrde.

Pilule se prodaju po cijeni od oko 150 kuna, a jedna bočica sadržava njih 60. Osim mirisa ruže i čokolade, dostupne su i mnoge druge poput onih s mirisom đumbira i ljubičice. Osim toga, one nisu namijenjene samo ljudima - postoji i prah za pse, tvrde na stranici. On se samo pospe po hrani i tako pseće "vjetrove" učini mirisnima.

Poincheval je svojedobno u intervjuu za The Telegraph otkrio kako je njegov izum nastao nakon jedne večere. "Plinovi su nam toliko smrdjeli da smo se skoro ugušili. Morali smo nešto poduzeti", rekao je i objasnio kako je eksperimentirao sa sastojcima dok nije došao do željene formule.

"Naši kupci imaju različite razloge zbog kojih kupuju pilule. Neki imaju problema s vjetrovima, a neki ih kupuju iz šale i šalju prijateljima. Oko Božića se najviše prodaju", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.