Princeza Diana se nabacivala mužu Lepe Brene?

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

LEPA Brena gostovala je u emisiji Balkanskom ulicom i tom prilikom progovorila o svom dugogodišnjem braku s bivšim tenisačem Bobom Živojinovićem.

"Svi su mi na neki način govorili da bih ga se trebala malo bojati. Ja bih ih uvijek pitala u kom smislu bih ga se trebala bojati. Onda bi mi oni govorili kako je on ipak poznat na svjetskom nivou, da će me ostaviti i da će pasti na čari neke svjetske ljepotice jer su one hvatačice", rekla je Brena. Voditeljica Vesna Dedić se nadovezala i ustvrdila da se Breninom suprugu nabacivala i princeza Diana.

"Njemu se čak i Lady Di nabacivala”,  rekla je voditeljica, ali Brena nije htjela nastaviti tu temu.

"Ona je jedna super dama i ne želim reći ništa što bi povrijedilo jednu takvu ličnost. Bobina i moja energija su se spojile, tako da sam ja svim tim ljudima koji su me savjetovali da ga se plašim govorila da nisam ni ja djevojčica od 14 godina, da me puste da sama sve to doživim, procijenim, pa, na kraju, i padnem i razbijem se ako treba, ali da ću ustati i preživjeti. Naša ljubav je pobijedila", rekla je Brena.

Britanski mediji prije nekoliko godina objavili su da su Živojinović i princeza Diana bili jako bliski kraljem osamdesetih te da se šuškalo da joj je tenisač ljubavnik.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.