Princeza bez predaha: Britney Spears snima novi album

POP princezica Britney Sperars je najavila da počinje raditi na novom albumu čim završi s turnejom "Circus" na kojoj je posljednjih godinu dana, javljaju američki mediji. Time bi pjevačica trebala do kraja dokazati da se oporavila od psihičkih slomova i neurednog života koji je vodila sve do prije povratka u studio 2008. godine. Britney u studio ulazi već nakon Božića, a novi album bi trebao izaći početkom ljeta 2010. godine.

A osim što joj na poslovnom planu sve ide od ruke, pjevačici ruže cvjetaju i na privatnom planu - njezina veza s Jasonom Tarwickom, šuška se, uskoro bi se mogla okruniti brakom. To je djelomično nedavno potvrdio i njezin otac, koji je novinarima ispričao da je oduševljen novim zetom i da bi volio vidjeti Tarwicka i Britney u braku.

U prošlosti se Britney udala za Jasona Alexandera, srednjoškolskog prijatelja, i to u Las Vegasu, a u braku je bila samo jedan dan. Poslije toga ušla je u brak sa svojim tadašnjim plesačem Kevinom Federlineom s kojim je dobila i dva sina. Nakon dvije godine braka, pjevačica se razvela 2007. godine te potpuno izgubila kompas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.