Princ Albert od Monaka konačno se ženi, nova princeza bit će zanosna plivačica

MONEGAŠKI princ Albert II. oženit će se svojom dugogodišnjom djevojkom, bivšom plivačicom Charlene Wittstock. Kraljevska palača službeno je objavila vijest o zarukama i time okončala dugogodišnja nagađanja o razlozima zašto se 52-godišnji princ nije želio vjenčati.

Dvoje izvanbračne djece

Iako je bio na glasu kao zavodnik, što je pokazivao izlascima s lijepim glumicama i manekenkama, pričalo se da je čelnik kneževine Monako zapravo homoseksualac. On je to demantirao, a u prilog tome išle su i informacije o njegovoj izvanbračnoj djeci. Princ od Monaka za sada je priznao dvoje djece koje su mu rodile bivše ljubavnice, dok je treća tužba za očinstvo odbačena.

Nije određen datum vjenčanja

Albert II. počeo je vezu sa 20 godina mlađom učiteljicom i bivšom olimpijskom prvakinjom u plivanju prije 4 godine. Par se upoznao kad je lijepa Južnoafrikanka došla u Monako na natjecanje. O vjenčanju se nagađalo već duže vrijeme, a danas je službeno potvrđeno da će nova žena na čelu kneževine biti upravo Charlene Wittstock. Datum vjenčanja još uvijek nije određen, no radi se o prvom braku vladajućeg princa obitelji Grimaldi od 1956. godine, kada se njegov otac princ Rainer III. oženio Grace Kelly.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.