Prijatelji pokojne Brittany Murphy sretni zbog smrti njena udovca

"LJUDI uvijek govore da je prava tragedija kada netko umre, ali smrt Simona Monjack mogla bi se nazvati pravim blagoslovom", izjavio je Eric Ziegenbein, prijatelj pokojne glumice Brittany Murphy čiji je udovac prije nekoliko dana pronađen mrtav. Lijepe riječi za Monjacka, prijatelji glumice nisu imali ni kada je ona umrla, štoviše mnogi ga još uvijek krive za njezinu smrt.

"Simon je umro, ali svi koji su ga poznavali zasigurno nisu žalosni zbog njegove smrti. On je taj koji je uništio Brittany, zbog njega je mrtva", dodaje drugi prijatelj pokojne glumice koji je želio ostati anoniman. "Brittany je očito imala nekih problema čim se spetljala s njim. Oduvijek je imala problema s težinom, bila je mršava, ali kada je započela vezu s njim sve je eskaliralo. Praktički je prestala jesti, stalno je pila neke tablete i alkohol", tvrdi blizak prijatelj lijepe glumice.

"Simon i Brittany su u svojoj kući imali malenu ljekarnu"


Također, kako tvrde njezini prijatelji, mnogi su je upozoravali da Simon samo želi biti slavan i da je zato s njom, ali ona to je jednostavno nije htjela slušati niti vjerovati. "Simon i Brittany su u svojoj kući imali malenu ljekarnu. Imali su tablete od kojih su bili sretni, one za spavanje, tablete za energiju i sve ostale", priznao je američkim medijima neimenovani prijatelj koji dodaje da je siguran kako je Simon htio umrijeti.

"Spavao je 19 sati dnevno, jeo je u krevetu, nije se tuširao tjednima, cijeli život mu se promijenio nakon što je Brittany umrla. Mislim da je htio otići za njom. Prvo je uništio nju, a zatim i sebe", zaključio je izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.