Potpuno gola Amber Rose se obrušila na urednike: Htjeli ste od mene napraviti glupaču?

Foto: Instagram

HIP HOP model, dizajnerica, glazbenica i glumica - tako sebe vidi Amber Rose. U opširnom intervjuu kojeg su popratile golišave fotke u časopisu GQ urednici su je, međutim, predstavili tek kao bivšu curu Kanye Westa i majku djeteta Wiz Khalife, što je Rose duboko uvrijedilo.

U skladu sa svojim imageom zločeste cure, na urednike se obrušila oštrim komentarom na Instagramu.

"Zar doista, GQ? Ja sam toliko više od Kanyeove bivše i mame Wizovog djeteta. Kvragu, zašto ste me uopće pozvali za taj intervju i fotkanje? Da bi napravili glupaču od mene? Govorila sam o feminizmu i mom Slutwalku... Očekivala sam mnogo više od vas, užasno ste me razočarali. Bila sam toliko uzbuđena što ću se pojaviti u GQ-u, nisam imala pojma da se slikam za tabloid. Moj Slutwalk je bio baš ovakvim ignorantima kao što ste vi. Hvala za ništa", napisala je kontroverzna Rose urednicima.

Usput im je zamjerila i to što su istakli da je bivša striptizeta, napominjući da su i mnogi danas poznati glumci karijeru počeli kao striperi, a to se gotovo nikada ne stavlja u prvi plan.

Slutwalk koje Amber spominje odnosi se pak na marš koji je održan 3. listopada u Los Angelesu, a kojim je Rose pokušala skrenuti pozornost na diskriminaciju prema ženama, transrodnim osobama, prostitutkama i marginalnim skupinama društva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.