Postani Indexova Miss bikini i povedi prijateljice na nezaboravni odmor u Grčku!



S PRVIM danima rujna ljetnim radostima polako dolazi kraj. No, to ne znači da ljeto i za tebe mora biti gotovo! Index ti nudi priliku da postaneš Miss bikini i od 30. rujna uživaš u odmoru i vrućim ljetnim partijima na prekrasnom grčkom otoku Zakintosu. Na putovanje nećeš morati sama - na tjedan dana čiste uživancije zasigurno će ti biti zahvalne i tvoje dvije najbolje prijateljice! Na Zakintosu vas očekuju Freemasonsi, Jelena Rozga i još mnogo toga, a više detalja o putovanju u organizaciji agencije Collegium (www.collegium.eu) možeš pročitati OVDJE. Pobjednica će biti proglašena 23. rujna u 12 sati.

Da bi postala Indexova Miss bikini, osim što moraš biti punoljetna da bi se prijavila na natječaj, potrebno je sljedeće: na mail missbikini@index.hr pošalji svoje ime, prezime, datum i godinu rođenja, čime se baviš, mjesto iz kojeg dolaziš te fotografiju u bikiniju. U jednoj nam rečenici napiši i zašto misliš da bi baš ti trebala postati Miss bikini. Nepotpune prijave neće biti uzete u obzir.

Fotografije s vašim podacima Index će redovito po zaprimanju prijava objavljivati na Indexovoj službenoj Facebook stranici u albumu Index Miss bikini 2011. Natjecateljice skupljaju "likeove" korisnika ispod svojih fotografija. Glasanje traje do 23. rujna u 12 sati. Pobjednica izbora je natjecateljica sa najvećim brojem glasova, odnosno "likeova" ispod svoje fotografije.

VAŽNA NAPOMENA: Natječaj nije ograničen samo na Hrvatsku, nego se na njega mogu prijaviti apsolutno sve punoljetne čitateljice indexa, ali pritom moraju uzeti u obzir da se glavna nagrada preuzima u Zagrebu, odnosno da je Zagreb polazišna točka putovanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.