Poslušajte novi singl grupe Meritas "Perfect Love"

MERITAS, Meri i Anita, izdale su novi singl, pjesmu na engleskom jeziku imena "Perfect Love", svojevrsnu himnu njihovog budućeg, petog albuma. Pjesma objedinjuje njihovu vjeru u sutra, u nove početke, ali i u povratak zagrljaja savršene ljubavi. Pjesma "Perfect Love" je nastala tijekom rada na albumu koji se, osim na hrvatskom, snima i na engleskom jeziku, a njezin je producent Dejan Orešković.


Cure iz Meritasa se već nekoliko mjeseci nalaze u domaćim glazbenim studijima gdje privode kraju pripreme za izradu novog albuma, a to će biti njihov prvi album studijskih snimaka nakon 2005. godine. "Najprije pokušavam, u kompozitorskom smislu, sebe iznenaditi, pa emociju i svježinu koju osjećam pretvoriti u note. Prvi put sam idejno još dublje uplovila u aranžman i postavila cijelu početnu ideju. Mislim da se to u pjesmama čuje", komentira Anita ponovni ulazak u studio.


Rad Meritasa prepoznat je i na "Songwriting Competitionu" u Nashvilleu

"Ako je glazba univerzalni jezik i ako je pjesma, poput šake morske vode, povezana sa svim vodama svijeta, tada će biti da je 'Perfect Love' poruka u boci", objašnjavaju Meri i Anita koje su svoju poruku uronile prije nekoliko mjeseci, poslavši upravo ovu pjesmu na Songwriting Competition u Nashville. Na natjecanje je pristiglo više od 15 tisuća skladbi podijeljenih u nekoliko kategorija, a 'Perfect Love' je u svojoj kategoriji bila nagrađena polufinalom i dospjela među 50 najboljih. Djevojke su sigurne kako je prepoznavanje njihove pjesme još jedno od priznanja i putokaz koji treba slijediti. "Na ovaj način pronalazimo nove puteve i ljude koji nas mogu pratiti", istaknula je Meri.

                                                          

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.