Posljednji nastavak "Twilighta" bit će snimljen u dva 3D dijela?

ČETVRTI i posljednji nastavak "Sumraka", pod nazivom "Twilight Saga: Breaking Dawn" navodno će se snimiti u 3D tehnologiji te će biti podijeljen u dva dijela. Ipak, glasnogovornik Summit Entertainmenta izjavio je kako još uvijek nije konačno odlučeno hoće li se film prikazivati u dva dijela dok je 3D verzija filma gotovo sigurna.

"Stalno me ispituju hoće li roman biti podijeljen u dva filma. Meni je potpuno svejedno. Zabavno je raditi na tome i drago mi je da se ljudima sviđa. Samo se bojim da neću još dugo izgledati kao da imam 17 godina", izjavio je nedavno Robert Pattison, zvijezda filma, kada su ga upitali koje je njegovo mišljenje o podjeli posljednjeg nastavka.

Objavljen trailer "The Twilight saga: Eclipse"


Posljednjih dana obavljen je i trailer za treći nastavak "The Twilight Saga: Eclipse", koji bi se u kinima trebao naći već ovog ljeta. Treći nastavak, koji će premijeru doživjeti samo nekoliko mjeseci nakon drugog, mnogi su nazvali najdražim te se pretpostavlja kako bi mogao ostvariti uspjeh veći od prva dva dijela.

Za razliku od prethodnika, u trećem nastavku odvijat će se prava ljubavna drama, odnosno trokut između Belle, vampira Edwarda i vukodlaka Jacoba. U pozadini priče odvijat će se borbe hladnokrvnih vampira, predvođenih Victorijom, koja će svim silama pokušati osvetiti ubojstvo partnera Jamesa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.