Popularni reper ubijen u 33. godini

Foto: Instagram

NIPSEY HUSSLE ubijen je u 33. godini. Popularni američki reper punog imena Ermias Davidson Asghedom umro je nakon što je upucan jučer oko 15.20 sati ispred vlastite trgovine s odjećom u Los Angelesu, javlja BBC.

Tužnu vijest potvrdio je i gradonačelnik Los Angelesa Eric Garcetti. "Naša srca su s voljenima Nipseyja Husslea", napisao je na Twitteru.

Osim u njega, neidentificirani napadač je pucao u još dvojicu muškaraca koji su prevezeni u bolnicu, objavili su iz losanđeleske policije. "Trenutno nemamo informacija o osumnjičenom te ćemo otkriti više detalja kada ih budemo imali", dodali su.

Glazbenik je na na Twitteru nekoliko minuta prije smrti napisao objavu koja je njegovim obožavateljima, nakon što je umro, zaledila krv u žilama. "Blagoslov je imati snažne neprijatelje", napisao je Nipsey.

Da je u glazbenoj industriji bio cijenjen dokazuje podatak da je njegov debitantski album "Victory Lap" 2018. godine nominiran za nagradu Grammy za album godine, prije čega je objavio deset kompilacija i odradio mnogobrojne nastupe. Reper je godinama bio u vezi s glumicom Lauren London, a iza njega ostalo je dvoje djece, kći Emani i sin Kross.

Među brojnim oprosštajnim objavama posvećenim Nipesayju našla se i ona košarkaša LeBrona Jamesa. NBA zvijezda na Instagramu je podijelila fotografiju svog preminulog prijatelja uz riječi: "Prije nekoliko dana smo se dopisivali, brate. Rekao sam ti koliko sam ponosan na tebe i kako ću te ugostiti na više Lakerovih utakmica iduće sezone. Bio si onaj na nogama od prvog dana. Počivaj u miru, mladi kralju. Ovo će dugo boljeti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.