Pobjednik Survivora: Izgubio sam 15 kg, još dolazim k sebi od pobjede

Foto: Press

Nakon 90 dana Survivora, tijekom kojih je s ostalim natjecateljima živio u džungli Dominikanske Republike boreći se s vrućinom, vlagom i oskudicom hrane, Luka Rimac izašao je kao pobjednik showa i bogatiji za iznos od 15 tisuća eura.

"Još uvijek dolazim k sebi da sam uopće pobijedio pa sam planove za trošenje nagrade ostavio za kasnije, kad se dojmovi malo slegnu. No nagradu ću sigurno potrošiti na putovanje jer obožavam putovati, a i mislim da sam zaslužio da se počastim jednim dobrim odmorom nakon ove avanture. Osim putovanja, ostatak nagrade uložit ću u svoju budućnost", rekao je za Index o tome što planira s nagradom.

Tijekom sudjelovanja u showu najveći izazov bila mu je oskudica hrane. "Najizazovniji nije trenutak, već razdoblje, u Survivoru je svakako taj početni period, kad shvatiš da stvarno nema hrane i ničega osim gole zemlje i neba. Što se prije navikneš na to, mislim da imaš veću prednost pred drugima. No to privikavanje na potpuno drugačije uvjete od onih u 'stvarnom' životu je definitivno meni bilo najteže", rekao je Luka.

Dodao je da mu je najteže palo ograničenje slobode, odnosno nedostatak mogućnosti da u svakom trenutku može otići kamo hoće i raditi što hoće. "Survivor je show i tamo si pod okom od 0 do 24 i naravno da ne možeš baš sve raditi što hoćeš ili ići gdje hoćeš", rekao je. No nije ni pomišljao da odustane.

Svakome bi preporučio da se prijavi u show

"Nijedan dan nisam razmišljao o odustajanju, ta opcija za mene nije postojala. Bilo je težih i lakših dana, ali kad razmislite što dobijete odustajanjem, ipak vam to više nije u glavi", kazao je. Dodao je da smatra kako u showu nema nikakve razlike između ženskih i muških natjecatelja.

"Apsolutno mislim da su muškarci i žene bili u jednakom položaju cijeli Survivor. Ne mislim da je jednima bilo teže, a drugima lakše. U prilog tome govori i činjenica da sam se u finalu natjecao s Mihaelom, koja je bila odličan protivnik, i da su samo nijanse prevagnule, a u crvenom timu pobjedu je odnijela žena", smatra Luka.

Po povratku kući je, kaže, prvo pozdravio sve članove obitelji i prijatelje, a nakon toga se dobro najeo. "U showu sam izgubio 15-ak kilograma, no vrlo brzo se to sve vraća na svoje", kaže Luka, koji bi svima preporučio da se prijave u Survivor,

"Ovo je životna avantura koja se ne može kupiti novcem i iz koje svi izlaze kao jači i bolji ljudi", poručio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.