Pobjednik prvog hrvatskog Big Brothera: "Ne mislim se vraćati u Hrvatsku"

Foto: Facebook

PRVI POBJEDNIK Big Brothera Saša Tkalčević prije nekoliko je godina napustio Hrvatsku i s obitelji se odselio u Švedsku. Sad je otkrio kako izgleda njegov život u inozemstvu te priznao da se ne namjerava vratiti u Hrvatsku.

"Iz Hrvatske jedino što mi nedostaje su napolitanke, a za sada se još uvijek ne planiram vraćati", rekao je 46-godišnji Bjelovarčanin za Story. "Švedska nas je sve oduševila i trudimo se konzumirati ju u svakom pogledu", kaže Saša i dodaje da je njegova obitelj presretna što su tamo.

"I dalje se bavim tetoviranjem, a to je i jedan od razloga zbog kojeg sam otišao - umjetnost. Bavim se i slikarstvom te imam svoj studio i galeriju u centru Stockholma", objasnio je te otkrio čime ga je Švedska točno oduševila.

"Pristupačnošću ljudi i prirodom koju konzumiram redovito svakog dana, što mi je jako bitno kako za sebe tako i svoju obitelj. Također, oduševljen sam gradom koji pruža jako puno, počevši od dvjestotinjak muzeja i besplatnih knjižnica, pristupa prema djeci koji uključuje besplatno školovanje, javni prijevoz, školske menze, do knjiga, bilježnica te svih potrepština za školu i još puno stvari kojih se ne mogu u ovom trenutku sjetiti", kaže on. 

Dodao je da je Švedska ispunila sva njegova očekivanja te da mu se život u Skandinaviji uvelike razlikuje od onog u Hrvatskoj. "Sretan sam radi tih razlika", kaže.

Saša je prije 15 godina osvojio milijun kuna u Big Brotheru, a novac je uložio u kuću i otvaranje tattoo salona u Bjelovaru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.