Pobjednica će biti Anna ili Blaženka, na Farmu stigao i Mladen Grdović

Foto: Nova TV

Blaženka je druga superfinalistica Farme. Pobijedila je Ivicu u dvoboju umova i tako si osigurala mjesto u superfinalu u kojem će se boriti protiv Anne.

"Osjećam jedno stvarno veliko ushićenje, imam osjećaj da bih sada od sreće mogla skočiti na Mjesec. Pobjeda znači puno. Došla sam do samog vrha, finale! Tu sam na tronu, skoro! Imam osjećaj kao da mi je Bog pružio ruku, kao vrijeme ti je da se ti popneš.“ uzbuđeno će pobjednica Blaženka.

Kao potporu u predduelu, Mentor Joža doveo je na farmu Ivičinu suprugu i Blaženkinu kćer, a uzbuđenje Ivice i Blaženke kada su vidjeli svoje bližnje, bilo je neopisivo. „Praktikum sam naštrebao, pa mogao bih reći dobrih devedeset posto, međutim, kada mi je danas došla žena, sve mi se izmiješalo i pačići i pilići.“ kazao je Ivica kojega je susret sa suprugom, koju nije vidio tri mjeseca, pogodio.

 
Farma - 18.12. DRUGO PREDFINALE

#FarmaHR Anna čeka ime protivnika za superfinale! Hoće li se Ivica, koji je od početka govorio da će "ići doma" ili Blaženka, koja ostale proziva kako su tu samo zbog novaca i pobjede, oboje na kraju boriti svim mogućim silama? Budite uz posljednji Farma Zoom u 13:35, a napeti dvoboj pratite u 20:15!

Posted by Farma on Friday, December 18, 2015

Iako je izgubio u dvoboju, a time i izgubio priliku za borbu za glavnu nagradu, Ivica je sretan zbog Blaženkine pobjede te dodaje:

"Nisam ni svjestan da je duel završio. Više me pere u glavi to što je žena otišla preko ograde, a ja sam opet ovdje ostao na nekoj robji kao da gulim dalje. Više mi je ona u glavi nego duel. Veliki faktor je tu presudila što sreća, što glava. Mislim da sam se časno borio, a s obzirom da sam se borio s Blaženkom, koja mi je kao mater na farmi, nemam toliki adrenalin, toliku žar za pobjedom. Ovo mi se čini kao da te netko klonirao i stavio na drugu stranu i onda se boriš sam sa sobom. Nisam to doživljavao kao dvoboj, ovo je bilo koga sreća potrefi. Blažina pobjeda je i moja pobjeda!“

Nakon što je duel završio, farmeri su se opustili na zabavi u areni na kojoj ih je čekao Mladen Grdović, a potom su se uputili u kuću, gdje su nastavili sa slavljem. Farmeri su se malo našalili, pa su „vjenčali“ Saru i Ivana.

Nakon tri mjeseca, došli smo do samog kraja Farme. Farma je izgrađena, a tko će odnijeti titulu pobjednice showa, Anna ili Blaženka, saznat ćemo u velikom finalu.
 

 

#FarmaHR Farmere je iznenadio Mladen Grdovic Oficijalna Stranica i zapjevao im: "Nije u šoldima sve!" :P

Posted by Farma on Friday, December 18, 2015

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.