Plus size manekenka objavila šokantnu fotografiju: "Izgladnjivala sam se zbog karijere"

Foto: Instagram

PLUS SIZE manekenka Liza Golden-Bhojwani na svom je Instagramu nedavno objavila fotografije s početka karijere kojima je svoje pratitelje ganula do suza. Na tim je fotografijama strašno mršava, a objasnila je da se tad namjerno izgladnjivala kako bi bila što mršavija. U jednom je trenu došla do unosa samo 500 kalorija na dan, što je bilo jedva dovoljno da ju drži na životu.

Za vrijeme svog prvog nastupa na tjednu mode u New Yorku obrok bi joj činilo dvadesetak mahuna pripremljenih na pari. S takvim je režimom prehrane nastavljala dok nije postala toliko slaba da se onesvijestila od gladi. Nakon toga je odlučila da će si dopustiti malo veće obroke kako bi mogla ostati prisebna, ali to ju je odvelo u drugu krajnost- prejedanje.

Tako je dobila nekoliko centimetara u struku što joj je automatski otežavalo dobivanje budućih poslova. Kad je došla do konfekcijskog broja 36, počeli su joj otkazivati revije. Počela se jako opterećivati jer nije mogla izdržati rigorozne dijete, a gotovo je sasvim nestala iz modnog svijeta.

Nakon što je s prijateljima posjetila Indiju shvatila je da joj njeno tijelo nije najveći neprijatelj, te da može biti sretna i sita. Počela je normalno jesti i redovito vježbati bez da se forsira, te tako otkrila režim koji joj najbolje odgovara. Više se ne brine oko povratka u visoku modu.

"Možda neću biti na naslovnicama časopisa i snimati za najveće brendove, ali tu sam s nekim razlogom. Imam pravo biti sretna i ispunjena, a sad se tako i osjećam", napomenula je na kraju.  

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.