Pismo oca Mercy James: Madonna je žena upitnog morala

SVEMOĆNA Madonna našla se pred zidom kada je 24-godišnji James Kambewa, otac Mercy James, koju Madonna svim silama želi posvojiti, zatražio puno skrbništvo nad djevojčicom. James kaže kako želi svoju trogodišnju kćer poštedjeti života prepunog "skandala" i života sa ženom "upitnog morala".  Otac, koji svoju kćer nikada nije upoznao jer je ostavio njezinu majku dok je bila trudna, napisao je pismo odvjetnicima u kojem traži trenutnu zabranu Madonninog posvojenja djevojčice. 
 
U intervjuu za Daily Mail, Kambewa, koji zarađuje tek 23 funte mjesečno kao čuvar, uporno je tvrdio kako bi svojoj kćeri osigurao dobar dom. Mercy živi u sirotištu od majčine smrti. "Ona je moja kćer, moja krv, treba roditeljsku ljubav", tvrdio je James. "Ona nije siroče. Da, izgubila je jednog roditelja, ali ja sam još živ stoga ona nije siroče. Madonna ima milijune, ali to je ne čini dobrom majkom. Roditeljska ljubav je više od novca".

"Kako žena od 50 može gotovo gola plesati na pozornici?"

Također je dodao: "Pored toga, mislim da Madonna nije dobar uzor. Vidio sam ju u njezinim spotovima. Ne prikazuje dobar moral. Kako žena od 50 može gotovo gola plesati na pozornici? Ne bih želio da moja kćer tako odrasta. U Malawiju žene poštuju same sebe. Kulturne žene ne hodaju polugole. Također sam čuo da se, poslije raspada braka, viđa s dvojicom muškaraca, oba dosta mlađa od nje i njezinog bivšeg supruga. Čak sam čuo da je jedan upola mlađi od nje. To je skandalozno. Kako normalna žena može pasti na dječaka koji bi joj mogao biti sin? Ne, poštedite moju Mercy tog skandala."

Sud je već odbio Madonnin zahtjev za posvojenje Mercy, ali ona je sigurna da će se to preokrenuti nakon podnošenja žalbe. Nada se da će to uspjeti budući da ima podršku ostale Mercyine najbliže obitelji, uključujući baku Lucy Chekichiwa i ujaka Petera Banetija. Međutim, to je bilo prije Jamesonove intervencije, sada je i ta podrška upitna. U pismu je Kambewa napisao: "Ne pristajem na posvajanje jer smatram da sam sposoban odgajati dijete. Možete li mi, molim vas, pomoći da sud obustavi proces dok mene ne sasluša".

I.M.L.
Foto: JLP, dailymail.co.uk
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.