Par iz SAD-a odlučio boraviti u Hrvatskoj dva mjeseca, privukao ih jedan grad

Screenshot: YouTube

YOUTUBERI Brian i Carrie putuju po svijetu, a o destinacijama koje su posjetili govore na svom kanalu. Na njihovom popisu putovanja našla se i Hrvatska za koju kažu da je "idealan izbor za dulje zadržavanje, pa čak i pravo preseljenje".

Tako su Brian i Carrie nedavno došli u Split.

"Kada tražimo mjesto na koje ćemo doći i gdje ćemo se zadržati na dulje vrijeme, postoje neke komponente koje su nam jako važne. To su, na primjer, porezi, temperature, sigurnost i kvaliteta života", rekla je Carrie, a Brian se nadovezao:

"Hrvatska ima fantastičnu klimu, nebo je vedro većinu vremena, a cijene su u odnosu na one u SAD-u poprilično niske. Hrvatska je zbog svog geografskog položaja savršena i za istraživanje ostatka Europe."

U Splitu će boraviti dva mjeseca

Brian i Carrie u Splitu će, kažu, ostati dva mjeseca. "Za jednosobni stan u centru Splita troškovi najma koštat će vas 454 dolara, dok će vas stan van centra koštati otprilike 339 dolara. Stan u centru Zagreba košta 538 dolara, a u predgrađu je 382 dolara. Izabrali smo Split jer smo ovdje blizu mora, a blizu nam je i aerodrom", kažu.

Zaključili su kako bi Hrvatsku preporučili svima onima koji su željni istraživanja.

"Mislim da je Hrvatska definitivno zemlja koju bi valjalo istražiti i dati joj priliku jer stvarno nudi puno toga. Mi planiramo ostati u Splitu dva mjeseca i istražiti svaki njegov kutak i otok u blizini", rekla je Carrie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.