Ovog ljeta na Jadran stižu Pink, Seal i Natalie Cole?

BAŠ KAO što se i očekivalo, Hrvatska, posebice Jadran, postala je glavna atrakcija među velikim svjetskim zvijezdama koje nas iz godine u godinu posjećuju u sve većem broju. Kako piše Slobodna Dalmacija, ovo ljeto Zadrane bi trebali posjetiti Pink, Seal i Natalie Cole, kći legendarnog Nata Kinga Colea, te im prirediti pravi glazbeni spektakl, baš kao što je to prošlo ljeto napravio Jose Carreras.

Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, ovih se dana vode završni dogovori oko nastupa spomenutih zvijezda na zadarskom Forumu koji bi se trebali održati u sklopu ljetnog programa Turističke zajednice Grada Zadra.

Podsjetimo, osim što su u Lijepu našu došle da bi nas počastile svojim nastupima, mnoge zvijezde su posjetile jadransku obalu kako bi uživale u čarima mora i ostalih prirodnih ljepota koje pruža naša obala. Tako su nas proteklih godina posjetile zvijezde poput Beyonce, koja je nakon nastupa u zagrebačkoj Areni odlučila ljetni odmor provesti u Dubrovniku i na Mljetu, oskarovac Kevin Spacey također je prošetao Stradunom gdje je proslavio 50. rođendan, baš kao i  ruski milijarder Andrej Meljničenko koji je osim Dubrovnika posjetio sve veće destinacije svojom jahtom "A".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.