Ovo su dva bitna detalja koje mladenke uvijek zaboravljaju

Foto: Shutterstock

KADA planirate vjenčanje, prvo na što pomislite je vjenčanica koju želite odjenuti, mjesto na kojem se želite vjenčati, glazba na koju želite cijelu noć plesati, ljude koje želite pozvati…

Sve to i još puno toga treba vam za vaš najvažniji dan. Razmišljali ste o tome milijun puta, a sada je konačno došlo vrijeme da sve stavite na papir i da počnete s organizacijom vjenčanja. Ponekad će biti mučno, komplicirano, stresno, ali pročitali ste bezbroj savjeta i vrijeme je da počnete s pripremama. Jeste li nešto zaboravili ili predvidjeli? Toliko je toga što morate napraviti i uvijek se čini da još nešto nedostaje.

Ali kao i u svakodnevnom životu, detalji su ti koji će vaše vjenčanje učiniti jedinstvenim i posebnim.

Mi vam donosimo bitne sugestije oko detalja o kojima mladenke ne razmišljaju, a za vjenčanje su bitni te na kraju ostavljaju cjelokupni dojam koji može varirati. Uistinu, temeljna i pravovremena priprema je od velike važnosti, ali jednostavno na neke detalje se zaboravi, a oni nisu nužno vidljivi u „vodičima za vjenčanje“.

Ne zaboravite vlastitu osobnost i stil

Iznimno je važno odabrati boju koja će dominirati vašim vjenčanjem i koja odražava vašu osobnost. Ljubiteljica ste crvene boje koja simbolizira ljubav, energiju, strast, žudnju za životom ili više volite nježnu rozu koja simbolizira nadu i razigranost? Možda ćete se odlučiti za bijelu boju, simbol nevinosti, čistoće i mladosti. Ljubičasta boja pak simbolizira moć i smirenost. Za koju god boju se odlučili, neka ona prati svaki trenutak vašeg vjenčanja.

Idite na posebno mjesto. Vaše vjenčanje može se održati na mjestu na kojem ste se upoznali i koje ima posebno značenje za vas i vašeg partnera. Sjajna ideja za vjenčanje je održati svečanost ili domjenak u restoranu u kojem ste imali svoj prvi spoj ili u parku gdje provodite svoje slobodno vrijeme. Gostima možete poslužiti koktel ili neko drugo piće dobrodošlice koje ima posebno značenje za vas.

Neka vaše vjenčanje odiše isključivo vašim stilom
Foto: Shutterstock

Razmislite na koje sve načine možete oduševiti svoje goste i na koji način u svoje vjenčanje možete integrirati hobije. Ako se bavite planinarenjem, pozivnice za vjenčanje mogu biti napravljene u tom stilu, ako izrađujete nakit, odlična ideja je svakom gostu pokloniti nešto simbolično što ste vi izradili. Uživate u mirisu svijeća? Sami ih izradite i neka one ukrašavaju stolove na vašem vjenčanju…Zašto ne? Bezbroj je mogućnosti.

Pjevate li ili svirate neki instrument? Romantična ideja je otpjevati svom suprugu skladbu koja za vas ima posebno značenje. Ljudi će biti oduševljeni (samo pod uvjetom da zbilja dobro pjevate!)!

Nemojte se opterećivati činjenicom da morate imati klasično rezanje torte, bacanje buketa i sve one tradicionalne stvari koje inače gledamo po vjenčanjima. Imajte samo ono što vi uistinu želite. Ovo je vaš dan, a buket uvijek možete pokloniti vama dragoj osobi za koju mislite da zaslužuje vaš poseban znak pažnje.

Ugodno i udobno mora biti vaša mantra

Ne slijedite uštogljena i nametnuta pravila, već budite svoji jer ono što je najvažnije je da se osjećate ugodno. A kako bi vam bilo ugodno, mora vam biti udobno - prije svega u vašoj vjenčanici. Zapamtite, to je vaš dan! Trebalo bi da se osjećate puni samopouzdanja i udobno u vjenčanici s odabranom frizurom i šminkom. Izaberite stil koji odražava vaš osobni ukus i čini da se osjećate odlično, a mnoge mladenke ovo zanemaruju.

Kako biste se osjećali ugodno i poželjno, nemojte zaboraviti na najbitniji detalj, a to je donje rublje koje itekako utječe na cjelokupni izgled mladenke i njezine osjećaje.

Pogrešno izabrano donje rublje može potpuno uništiti izgled vaše vjenčanice koju ste pomno birali. Razumijemo da kupovina donjeg rublja nije tako uzbudljiva kao pronalazak vaše haljine iz snova, ali nipošto nemojte zanemariti važnost ovih odjevnih predmeta. Uostalom, zadnje je što želite vidjeti kada odjenete vjenčanicu je naramenice od grudnjaka, izbočine ili linije od gaćica.

Bridal kolekcija iz Yamamaya odiše senzualnosti i elegancijom
Foto: Press

Talijanski brend Yamamay ima odličnu bridal kolekciju donjeg rublja za mladenke i njihov poseban dan. Kolekcija je izrađena od odabranih, finih materijala poput svile i čipke ukrašene svjetlucavim detaljima, a zajednički nazivnik svim komadima rublja su elegancija i romantičnost.

Nježna, senzualna, ali i provokativna, kolekcija naglašava žensku ljepotu, delikatnost i sve njezine atribute. Koji god komad donjeg rublja izabrali, odlično će pristajati u bilo koje doba dana ili večeri.

Talijanski brend Yamamay u ponudi ima korzete, grudnjake, push up grudnjake, brazilske gaćice, gaćice visokog struka i podvezicu koja upotpunjuje donje rublje te ga čini još intrigantnijim, a ono što im je zajedničko je uzbudljiva bijela boja.

Za vaš najposebniji dan odjenite donje rublje Yamamay, stvoreno za nezaboravno, senzualno i unikatno vjenčanje.

Kada i kako kupovati donje rublje

U kupovinu donjeg rublja idite tek kada ste kupili ili izabrali vjenčanicu. Uvijek isprobajte donje rublje ispod vjenčanice na probi. Prilikom kupovine donjeg rublja, svakako ponesite fotografiju vaše vjenčanice kako biste lakše izabrali donje rublje i kako bi vam prodavač mogao dati najbolji savjet prilikom odabira. Svakako provjerite treba li vam grudnjak. Ipak, ako želite dodatnu potporu, grudnjak je svakako prvi odabir. Postoji mogućnost i da vam krojač ušije grudnjak u haljinu. I to je jedno od rješenja. Postoji bezbroj vrsta grudnjaka i danas doista možete naći grudnjak za svaki tip haljine.

Foto: Press

Važno je napomenuti da svaka promjena težine utječe i na pristajanje grudnjaka. Obratite pažnju na drastičan gubitak kilograma. Kupovina donjeg rublja moguća je i u zadnji tren, ali to vam ipak ne savjetujemo. Razmislite kakvo donje rublje želite. Klasično, jednostavno, romantično ili iznimno seksi. Ako je vaša haljina od struka široka, mogućnosti za izbor gaćica, haltera i općenito donjeg rublja su beskonačne. Uske, svilene vjenčanice izrađene od jednog sloja materijala zahtijevaju ravno i glatko donje rublje, bez rubova. Možete izabrati, primjerice i čipkaste tangice, ali ta čipka onda mora biti bez šavova i ravna.

Nije isključeno da ćete za vaš najvažniji dan htjeti obući donje rublje za oblikovanje tijela. No svakako izaberite donje rublje u kojem ćete moći disati i plesati. Donje rublje mora dobro pristajati, inače riskirate da se ono ureže u tijelo i da tvori neke čudne nabore i da vas odsiječe. Sve mora biti besprijekorno. Ne dopustite da vas donje rublje ograničava.

Yamamay ima odlična rješenja za mladenke nudeći elegantne, senzualne ili klasične komade donjeg rublja koji će savršeno pristajati svakoj mladenki.
Yamamay Bridal kolekciju možete pronaći na yamamay.com i u svim Yamamay trgovinama.

Sadržaj donose Index i Yamamay u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.