Ove blagdane nosi se smokey-eyes, crna čipka i razbarušena kosa

KAKO se našminkati, što odjenuti i kakvu frizuru napraviti za ovogodišnje blagdane sigurno je pitanje koje muči mnoge od vas. Za savjet smo priupitali stilisticu i vizažisticu Ivanu Bilandžiju Billy, koja je radila ovogodišnji stajling naših manekenki na ovogodišnjem snimanju za Burnov kalendar, te Romana Milašinovića, mladog frizera.

Make up

"Već godinama se ponavlja isto pravilo, dakle, make up mora biti seksipilan, elegantan i malo agresivniji nego inače", rekla nam je Billy. Preporuča vam i što više šljokica, a s njima idu sve nijanse srebrne i zlate. "S njima ide i ljubičasta, koja je ultimativni hit ove sezone". Preporuča vam i ove godine smokey eyes.

Za one koji se ne vole toliko šminkati, preporučila je jednostavan, a efektan make up. "Za one koji vole jednostavnost, idealno je rješenje nekakav crni eyeliner, te crveni ruž na usnama", otkriva Billy. Što se odijevanja tiče, simpatična stilistica preporuča crno.

Što odjenuti?

"I ove godine crno je hit, u svim mogućim formama, ali pritom ide s nekakvim šljokicama i perlicama". Nadodala je da se ove godine nećemo pogriješiti ako nas bude krasila i čipka te satenske vrpce. "Od hard-core looka s nitnama i kožom, do čipkastih haljinica, ide sve. Bitno da je crno. Ono je ovogodišnja baza". Crno, crno i samo crno, modno je pravilo koje si trebamo ponavljati da bismo i ove blagdane proveli u trendu.

Idealna blagdanska frizura

Što se tiče frizura, preporučaju se prirodne i valovite frizure. "Sve što je ležerno i prirodno, nema oštrih linija, a što se tiče frizura, ide ono što se moglo vidjeti na vani na pistama". "Nema više ravne kose i peglanja, samo inzistirajte na što više volumena i valovima", kaže simpatični frizer Roman Milašinović.

Novogodišnja frizura trebala bi, kaže simpatični frizer, biti sva u kovrčama i volumenu, pa ako netko nema novaca za frizera, što s obzirom na recesiju nije ništa čudno, evo vam mala tajna koju nam je Robert odao. "Ili ju cure neka doma oblikuju figarom ili, što je još jednostavnije, napola vlažnu kosu neka zamotaju u punđicu. Kad se kosa osuši, lijepo će padati i imati zadivljujući volumen. Sve to dovoljno je lakirati i razbarušiti, i spremni ste za doček", otkriva nam Robert.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.