Ova kompanija svojem osoblju daje četiri slobodna dana za masturbiranje

Foto: GIPHY

TEŠKO je prodati proizvod u koji ne vjerujete, što je vjerojatno dijelom i razlog zašto tvrtka za proizvodnju seksualnih igračaka LELO svojim zaposlenicima daje četiri slobodna dana godišnje posebno za masturbiranje.

Kako bi pomogli radnicima da prakticiraju ono što propovijedaju, firma sa sjedištem u Velikoj Britaniji u studenom je počela nuditi "dane samoljublja" osoblju, uz uobičajeni godišnji odmor. LELO potiče osoblje da provodi dodatno vrijeme ispunjavajući se seksualno i doživljavajući što više orgazama, uz objašnjenje da masturbacija ima puno koristi za fizičko i mentalno zdravlje.

"Biti seksualno ispunjen i zadovoljan je nešto što mi u LELO-u smatramo osnovnim ljudskim pravom i potpuno je besplatno! S radošću predstavljamo novu inicijativu u sklopu koje nudimo svojim zaposlenicima u Velikoj Britaniji mogućnost da uzmu do četiri dana u godini kao 'dane samoljublja'", rekla je za The Sun glasnogovornica LELO-a u Velikoj Britaniji Rachel Nsofor.

Orgazam oslobađa endorfine, kao i hormon oksitocin koji prema ScienceDailyju promiče osjećaj ljubavi, povezanosti i blagostanja. Imajući to u vidu, LELO vjeruje da će "dani samoljublja" osoblje učiniti sretnijim i produktivnijim kada se vrati na posao te će mu umanjiti razinu stresa - a tvrde da se već i pokazalo da je tako.

Ne zna se kako kompanija može znati koriste li njihovi zaposlenici te dane isključivo za masturbiranje i mogu li se oni spojiti s godišnjim, ali iz tvrtke kažu da potiču zaposlenike "da rade sve što žele kako bi pronašli svoju strast".

"Nadamo se da će osoblje u Velikoj Britaniji to koristiti te da će na posao dolaziti što sretnije i produktivnije", zaključila je Nsofor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.