Zvijezde pjevaju: Dolores Lambaša otkriva od čega joj je misteriozno nabrekla usnica!

JEDNA od amaterki koja će ove godine pokušati propjevati u glazbenom showu "Zvijezde pjevaju" je i glumica Dolores Lambaša. Mentorirat će je pjevač Giuliano, a ona je već "sva u tremi" te se nada kako će joj sati i sati pjevanja provedenih u društvu zaručnika Frane Lasića dobro doći na putu do finala.

Macho Frano Lasić

"Redovito pjevam na svim tulumima, Frano na gitari a ja na klaviru, pogotovo kad nam se još i glumac Goran Navojec pridruži to je prava stvar. Srećom, nisam morala birati hoću li se u životu baviti glumom ili nečim drugim, jer studij glume ujedinjuje mnoge umjetnosti, tako da sam znala da ću se jednog dana pored glume moći baviti i nekim drugim umjetnostima, barem kao hobijima", rekla nam je Dolores koja nervozna jutra liječi pjesmom, iako joj čangrizavost u tom smislu nije bliska.

"Prije sam bila jako nervozna kad bih se probudila, međutim, Frano se ustaje uglavnom prije mene, pa mi u krevet nosi ružu i doručak, tako da više nemam pravo na svoj nizak tlak zbog kojeg znam bauljati dva sata, već sam to naučila balansirati. Kad je Frano kod kuće onda sam pristojnija, a kad izađe iz kuće rano ujutro, onda potegnem spavanje i do podneva".

Dolores nabrekla usnica zbog "ljuskica"

Iako je Dolores na predstavljanje showa došla maksimalno dotjerana, u seksepilnim čizmama iznad koljena i mini crnoj haljini, dalo se primijetiti kako joj je neugodno pri fotografiranju desne strane lica: "Napokon sam napravila ljuskice, to je kad zubar napravi recke na koje se stave trajne navlake. One ne mijenjaju izgled zubiju, nego ih samo uljepšaju, a upravo zbog toga mi je buknula usnica, tako da izbjegavam fotografiranje desne strane lica", objasnila nam je lijepa glumica.

Glumica Kristina Krepela do finala će pokušati dogurati uz pomoć mladog Marka Tolje, Indexovog blogera, u kojem vidi "osobu koja će je napokon naučiti pjevati", iako nerijetko ističe kako je već glazbeno obrazovana.

"S obzirom da sviram klavir od malena, u jednom trenutku je preda mnom bila odluka upisati glazbenu ili dramsku akademiju. Ne znam pjevam li dobro, ali sam sigurna kako imam sluha i ritma. Činjenica je da su ljudi sa scene talentirani za mnoge stvari, ne samo glumci, već i pjevači, plesači i slično, međutim, u cijeloj priči je najvažnije biti opušten, treba se igrati baš kao mala djeca", napomenula nam je glumica koja nikada nije školovala svoj glas, no sigurna je kako će joj druženje s Markom i sati pjevanja pomoći u poslu kojim se bavi.

Osam parova na putu do finala

Osam zvjezdanih parova će se osam tjedana koliko traje show pokušati izboriti za svoje mjesto u finalu i kući ponosno ponijeti stakleni kipić. Ovo je treća sezona showa "Zvijezde pjevaju", a tko će preuzeti mjesto na tronu nakon Lamije Alečković i njezinog mentora Jacquesa Houdeka i glumca Nikše Kušelja i njegove mentorice Ivane Kindl, bit će uskoro svima jasno. Gotovo nitko od natjecatelja amatera nema naviku pjevati pod tušem, većina ih nema vozačku dozvolu, tako da nisu ni neki pjevači kad se voze sami u automobilu, međutim, svima je zajedničko da "očekuju jako dobru zabavu i stečeno znanje o pjevanju".

Pored Dolores Lambaše i Giuliana, te Kristine Krepele i Marka Tolje, u trećoj sezoni ovog showa pjevat će sljedeći parovi: Đani Stipanićev i Katja Kušec, Ivana Kindl i njezin učenik "Roko" Duško Modrinić, Tamara Despot i Ervin Baučić, Natali Dizdar i Dražen Čuček, Marija Husar i Mihovil Horvat, te Davor Dretar Drele i njegova mentorica Zorica Kondža.

Njihov napredak će ocjenjivati Ksenija Erker, Martina Tomčić Moskaljov, Husein Hasanefendić i Rajko Dujmić, show će i ovoga puta svojim dosjetkama začiniti Barbara Kolar i Duško Ćurlić, dok se pod cijeli projekt potpisuje redatelj Dalibor Sokolić.

Lana Vukičević
Foto: Vlatka Hren

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.