OT bend i dalje pjeva: Dečki snimili spot prepun golotinje i lascivnih scena

IAKO je nedavno sve medije s prostora bivše Jugoslavije punila vijest o raspadu OT benda, kojeg čine popularni momci iz showa Operacija trijumf, to se ipak nije dogodilo. Iako su ostali bez jednog člana, Nikole Sarića, dečki rade punom parom. Podsjetimo, nakon dobrovoljnog odlaska Sarića, Vukašin Brajić, Đorđe Gogov i Nikola Paunović izdali su svoj prvi singl, a ovih dana snimljen je i spot za pjesmu "Zaboravi", duet s pjevačicom Karolinom Gočevom.

"Osjećao sam se odlično s gomilom golih žena oko sebe"

"Da smo snimili neki 'normalan' ljudi ga ne bi niti zamjetili. S ovim videom ćemo pobuditi zanimanje javnosti. Posebno mi se sviđa što je napravljen u baroknom stilu. Osjećao sam se odlično s gomilom golih žena oko sebe, koje su uglavnom go-go plesačice", izjavio je za Press Đorđe. Naime, u spomenutom spotu najavljno je niz eksplicitnih scena s golim ženama i kontroverznim i izazovnim pozama.

Videospot za pjesmu "Zaboravi" sniman je u VIP apartmanu hotela "Moskva" u Beogradu te su snimljenje čak dvije verzije - dnevna i noćna koja će biti bez imalo cenzure. Osim seksi djevojaka koje su glumile u spotu, pjevačica Karolina također je istaknula svoju seksipilnost. Ona je odjevena u crni korzet i pripijene hlače također pobudila maštu mnogih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.