Osvojite ulaznice za Atlantis Festival

NAJVEĆI tulum u Splitu ovog ljeta koji se održava od 28. do 31. srpnja - Atlantis Festival, sve je bliže. Na splitskoj tvrđavi Gripe, u sklopu bogatog glazbenog programa, od stranih i domaćih glazbenih imena očekuju se Apparat, Shy Child, Thieves Like Us, WhoMadeWho, SymbolOne, Let3, Lollobrigida, Nipplepeople, MistakeMistake, Embassy 516 i AlkemiA.

Apparat (Sascha Ring) njemački je glazbenik s prebivalištem u Berlinu te jedan od suvlasnika Shitkatapult Recordsa. Iako je karijeru započeo u techno vodama, kasnije počinje raditi ambijentalnu glazbu. Surađivao je s nizom drugih izvođača, poput Ellen Allien. Najpoznatija suradnja svakako mu je ona sa Modeselektorom započeta u svibnju 2009. godine kada je iznimno uspješan projekt Moderat rezultirao istoimenim hvaljenim albumom. Apparat se može pohvaliti i dobivenim priznanjem za svoj rad - Qwartz Dancefloor nagradom za elektronsku glazbu.

Festivalske ulaznice mogu se nabaviti na odabranim pretprodajnim mjestima u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Rijeci i Splitu po cijeni od 160 kuna. Na dane održavanja koncerta posjetiteljima će biti dostupne samo dnevne ulaznice po cijeni od 100 kuna po danu.

Atlantis Festival ove je godine veći nego ikad. Osim dva dana prožeta glazbenim koncertima i ludim after partijima, 28. srpnja festival počinje prvom hrvatskom izložbom mladog, ali iznimno uspješnog tipografa, ilustratora i grafičkog dizajnera iz Barcelone, Alexa Trochuta. Sljedećeg dana, 29. srpnja, možete uživati u tradicionalnom skateboarding natjecanju "Lord of the Lines", koje se održava u gradskom parku Đardin. Više o svemu na www.atlantisfestival.hr

Osvoji ulaznice!

Najbržima poklanjamo četiri puta po jednu ulaznicu za Atlantis Festival. Sve što trebate napraviti je što prije poslati mail naslovljen sa "Atlantis Festival" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.