Osvojite majice iz znanstveno-fantastičnog spektakla 2012!

DUGOOČEKIVANI znanstveno-fantastični spektakl "2012." od 12. studenog možete pogledati u svim kinima.

Civilizacija Maya, nestala prije mnogo stoljeća, ostavila nam je svoj iznimno složeni kalendar koji završava 21. prosinca 2012. jasno implicirajući kraj svijeta. Astrolozi su u međuvremenu otkrili o kojem je datumu riječ, numerolozi su pronašli obrasce koji ga predviđaju, a geolozi ustanovili kako se Zemlja odavno kreće prema kataklizmi koja se očekuje 2012. godine. Proročanstvo koje je započelo s Mayama danas je pažljivo zabilježeno i analizirano. Godine 2012. ćemo svakako saznati istinu, no upozorenje je više nego jasno.

Pripremite se za evoluciju filmova katastrofe. Roland Emmerich, redatelj hitova "Dan nezavisnosti" i "Dan poslije sutra" donosi SF spektakl - 2012.  2009. godine cijenjeni tim znanstvenika potvrđuje globalnim vođama da će svijet kakvog poznajemo uskoro skončati... Plan svjetskih vođa je spasiti što više čovječanstva do 2012. godine, no na žalost nemoguće je spasiti sve.

Kada Jack Curtis (John Cusack) i njegovo dvoje djece otputuju u Yellowstone, u isušenom koritu jezera nabasaju na veliki istraživački centar i otkriju dobro skrivanu vladinu tajnu o nadolazećoj apokalipsi. Jack mora preuzeti stvar u svoje ruke te kreće spasiti sebe i svoju obitelj od potresa, vulkanskih erupcija, tsunamija i svih ostalih elementarnih nepogoda koje je Zemlja namijenila čovječanstvu.

Nagradna igra

Index.hr i Continental Film vas nagrađuju s pet majica "2012". Sve što trebate napraviti je poslati mail naslovljen s "2012" i osobnim podacima: ime, prezime, adresa te kontakt broj, na index.nagrada@gmail.com. Nagradna igra traje do srijede 11. studenog u 12 sati. Sretne dobitnike obavijestit ćemo mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.