Osmijeh od milijun dolara: Tajne savršenog osmijeha slavnih

Foto: Press

KADA pomislite na Toma Cruisea, vjerojatno prva stvar koja će vam pasti na pamet upravo je njegov osmijeh i to je sasvim očekivano jer lijep osmijeh koji otkriva savršene zube prva je stvar koju ćete primijetiti na svakoj osobi, bila ona poznata ili ne. 

Upravo zato mnogi od nas sanjaju o tom savršenom holivudskom osmijehu, a referenca su upravo svi ti celebovi koje svakodnevno viđamo na naslovnicama portala i časopisa i čiji je izgled gotovo uvijek besprijekoran. 

Oni rođeni sa savršenim zubima to možda uzimaju zdravo za gotovo, ali svi ostali vrlo dobro znaju da lijepi zubi ne mijenjaju samo osmijeh - mijenjaju život. 

No, ni zvijezde nisu rođene savršene. Dovoljno je prisjetiti se Toma Cruisea s početka karijere i bit će vam jasno da je upravo ono po čemu ga prepoznajete posljednja stvar koju biste u toj fazi njegova života istakli. 

Tu je i svjetski poznati nogometaš Cristiano Ronaldo koji se na početku svog nogometnog puta teško mogao pohvaliti savršenim osmijehom, a ova dvojica tek su dio slavnih koji su se odlučili na potpuni stomatološki makeover.

I ne radi se pukoj taštini niti površnosti. Lijep osmijeh bitan je ne samo glumcima i glazbenicima već i sportašima pa čak i političarima. 

A razlog je vrlo jednostavan. Njihova lica dio su onoga što prodaju. Bez obzira našlo se njihovo lice na predizbornim plakatima ili plakatima novog holivudskog blockbustera, važno je imati lijep, štoviše - savršen smijeh. Bez lijepih zubiju to je jednostavno nezamislivo.

Mnogi se pitaju koja je njihova "tajna", a odgovor je vrlo jasan - uopće se ne radi o tajni. Ono što je moguće uz malo izbjeljivanja, ljuskica za zube ili cirkonskih krunica gotovo je nevjerojatno. 

Mnogi i dalje žive u uvjerenju da se radi o zahvatima koji su dostupni isključivo velikim filmskim zvijezdama ili svjetski poznatim nogometašima. To već odavno nije slučaj. Kako bismo otkrili njihovu tajnu, za pomoć smo se obratili doktorici Eleni Štimac iz Štimac centra dentalne medicine u Zagrebu koja nam je objasnila o čemu se točno radi i koji su to stomatološki zahvati kojima se slavni podvrgavaju. 

"Ako govorimo o pravom holivudskom osmijehu, onda moramo govoriti i o ljuskicama za zube”, otkriva nam dr. Štimac i nastavlja: “I to je nešto što sve više i više naših pacijenata traži. Nemaju vremena za dugotrajne dentalne zahvate i žele svoj novi osmijeh što prije”. 

I to je ono što mnoge najviše iznenađuje jer od lijepog osmijeha ne dijele vas komplicirani i bolni zahvati ili dugotrajno nošenje aparatića za zube. 

"Dobar primjer kombinacije ljuskica za zube i korekcije zubnog mesa je pjevačica Miley Cyrus. Možemo vidjeti kako su joj zubi na fotografijama prije dentalne transformacije sitni i jasno se vidi zubno meso kada se smije. Fotografije nakon dentalne transformacije otkrivaju savršene bijele zube, a desni se ne vide kada se smije”, otkriva nam Elena Štimac, dr. med. dent..

Glavno pitanje je kako sve to izgleda u svijetu "smrtnika" i jesu li rezultati isti? Pogledajte na fotografiji ispod jer radi se upravo o zahvatu kakvom se podvrgla i Miley Cyrus. 

Štimac centar iza sebe ima tridesetogodišnje iskustvo, kontinuirano usavršavanje i praćenje stomatoloških trendova te preko 20 tisuća zadovoljnih pacijenata. Doktorica Elena Štimac fokusirala se upravo na estetiku savršenih osmijeha i njen "smile makeover" ono je na što mislimo kada govorimo o tim savršenim holivudskim osmjesima. 

Stručan i iskusan tim doktora u Štimac centru osigurat će vam vrhunsku stomatološku uslugu i pomoći vam da san o savršenom osmijehu pretvorite u stvarnost. 

Jednostavnije rečeno, za predivni holivudski "osmijeh od milijun dolara" ne morate izdvojiti milijun dolara niti se otputiti u Ameriku. O tome najbolje svjedoči sljedeća fotografija predivnog dentalnog makeovera Štimac centra.

Sadržaj donosi Index u suradnji sa Štimac centrom dentalne medicine te u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.