Oršić podijelio fotku sinova koji gledaju utakmicu, objava je hit zbog jednog detalja

Foto: Instagram

MISLAV ORŠIĆ debitirao je na svom prvom nastupu na Svjetskom prvenstvu. Iako se protiv Maroka nije stigao ni pokazati jer ga je Zlatko Dalić uveo tek pri kraju utakmice, ovih je dana svoje fanove razveselio humorom na Instagramu.

"Made in Korea"

Nogometni reprezentativac tako je podijelio na Instagram Storyju fotografiju iz svoga doma u Zagrebu na kojoj se vidi kako njegovi sinovi Manuel i Ivano zajedno gledaju utakmicu Južne Koreje i Urugvaja. Za koga njegov stariji sin navija, pokazao je oznakom "Made in Koreja". Inače, maleni je u toj državi začet.

Naime, Mislav Oršić je sezonu 2017./18. proveo u južnokorejskom klubu Ulsan Hyundaiju, a u Aziju ga je pratila i tadašnja djevojka Suzana Krajinović, pa su se ondje i zaručili. 

"Svaki pogodak posvećujem supruzi i sinovima"

U Hrvatsku su se vratili zbog Oršićevog ugovora s Dinamom 2018., prije rođenja sina Manuela, kojeg su krstili na dan svog zagrebačkog vjenčanja. Njihov mlađi sin Ivano rođen je u veljači 2021., a Mislava i Suzanu Oršić ljubav veže od srednjoškolskih dana.

"Svaki pogodak posvećujem supruzi i sinovima ljubeći tetovažu na ruci koju sam im posvetio", rekao je Oršić, a navijači hrvatske reprezentacije se nadaju da će u tom prizoru uživati i u Kataru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.