Opljačkan milijunaš Hamdija Seferović

"JUTROS oko šest ujutro me nazvala susjeda jer je primijetila da mi je prozor na kući otvoren. To joj je bilo sumnjivo jer zna da nas već mjesec dana nema kod kuće. Pozvala je policiju koja je pričekala dok ja nisam došao iz Rovinja i kada smo ušli u kuću imali smo što vidjeti", rekao nam je bivši Big Brotherovac Hamdija Seferović koji je noćas opljačkan. Iako inače živi u zagrebačkom naselju Dubec, Hamdija je zajedno s obitelji otišao na duže vrijeme u Rovinj na odmor, a to su primijetili i spretni pljačkaši koji ću se noćas motali oko njegove kuće.

"Nisam previše iznenađen jer je bilo očigledno da nas nema već duže vrijeme kod kuće"

"U kući smo zatekli pravi rusvaj i razvaljeni sef. Nestala je zlatnina, novac, satovi, sveukupna šteta je procijenjena na oko sto tisuća kuna. Najviše mi je žao nakita koji za mene i moju obitelj ima sentimentalnu vrijednost, a nalazio se u sefu", otkrio nam je Hamdija, pobjednik druge sezone Big Brothera, koji zasad ne zna tko su provalnici koji su se noćas po ljestvama popeli na balkon, a zatim razvalili zidnu stijenu.

Policija je uzela otiske, a jedina svjedokinja je susjeda koja je oko dva ujutro vidjela dvojicu sumnjivih tipova koji se motaju oko kuće. Kako kaže Hamdija, ona je otišla spavati, ali njezin pas je bio dosta nemiran te je lajao veći dio noći. Ujutro kada se probudila primijetila je otvoren prozor i odmah pozvala Hamdiju, ali i policiju. "Nisam previše iznenađen jer je bilo očigledno da nas nema već duže vrijeme kod kuće. Trava je narasla, sandučić je pun pošte, već mjesec dana su spuštene rolete i sigurno je to netko spazio", rekao nam je za kraj opljačkani Hamdija koji je već danas po cijeloj kući postavio alarm.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.