Oliver Stone objavio da se cijepio ruskim cjepivom protiv korone

Foto: EPA

RENOMIRANI američki redatelj Oliver Stone rekao je u intervjuu za rusku televiziju da se protiv koronavirusa cijepio ruskim cjepivom. Prvu je dozu primio prije nekoliko dana, a po drugu će se vratiti u Rusiju po rasporedu cijepljenja. 

"Čuo sam dobre stvari o ruskom cjepivu, nadam se da će djelovati. Dobro je to cjepivo, ne znam zašto ga ignoriraju na zapadu", kazao je. 

Stoneu su 74 godine, a cijepio se premda se rusko cjepivo ne preporučuje starijima od šezdeset jer među osobama u toj dobnoj skupini nije dovoljno testirano. 

U Rusiji se cjepivo Sputnjik V trenutno distribuira visokorizičnim zanimanjima, ali samo osobama od 18 do 60 godina starosti, piše Independent. 

Stone ima bogatu filmsku karijeru tijekom koje je osvojio tri Oscara, i to za Ponoćni ekspres 1978., Vod smrti 1986. i Rođen 4. srpnja 1989.

No posljednjih godina u Sjedinjenim Državama izaziva kontroverze zbog svojih prokremaljskih stajališta i brojnih pohvala ruskome predsjedniku Vladimiru Putinu kojega smatra svjetskim mirotvorcem. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.