Okuplja se originalna postava američkog pop punk benda: "Dolazimo"

Foto: Profimedia

TRAVIS BARKER, Tom DeLonge i Mark Hoppus čine originalnu postavu američkog pop punk benda blink-182, koja se okuplja kako bi započela novu globalnu turneju, snimila novi singl te stvorila još jedan album. Bend je osnovan 1992., a 2005. godine napravio je prvu pauzu.

Ponovno su se okupili 2009. pa je šest godina kasnije DeLonge napustio bend. Njihov posljednji album Neighborhoods je iz 2011. godine. Radosnu vijest upravo je DeLonge najavio 2019., rekavši kako vjeruje da će blink-182 ponovno svirati zajedno. Od te su izjave prošle tri godine.

"Volimo se i brinemo jedni za druge", rekao je DeLonge tada za Rolling Stone, s time da je u međuvremenu bio u bendu Angels & Airwaves. "Ljudi vide razlike u našem radu. Volim vidjeti kako smo evoluirali i što oni rade", dodao je DeLonge, koji je govoreći o razlazu rekao kako je teško ponekad imati iste stavove s ostalim članovima benda.

"Stiže turneja, stiže album, stiže Tom"

Dugoočekivani trenutak je došao. "Dolazimo. Stiže turneja, stiže album, stiže Tom", objavio je na Instagramu, dodavši: "Ulaznice su od ponedjeljka u prodaji. Nova pjesma Edging izlazi u petak." Turneja počinje u ožujku 2023. i trajat će do veljače 2024. godine, a bend će nastupiti u Južnoj i Sjevernoj Americi, Europi, Australiji i Novom Zelandu.

Američki mediji objavili su kako će s blinkom na turneji nastupati bendovi i Wallows, Turnstile, The Story So Far i Rise Against, a u ožujku iduće godine pridružit će im se Drake te Billie Eilish u Brazilu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.