Odlučili ste: Ovako izgleda savršena Hrvatica

Foto: Instagram

JEDNA od najčešće spominjanih stvari jest ženska ljepota, koja je u prvom planu na malim ekranima, u reklamama, gotovo svugdje. Savršeno žensko tijelo pojam je koji varira od zemlje do zemlje, a nakon što je jedan Quora korisnik postavio pitanje "što se smatra idealnim ženskim tijelom u vašoj zemlji?" i dobio više odgovora nego što je očekivao, mi smo odlučili postaviti isto pitanje vama.

"Kako izgleda savršena Hrvatica" glasilo je naše pitanje, a na njega je odgovorilo više od 6000 ljudi. Najviše vaših glasova dobila je ona bujne guze i velikih grudi, a za taj je oblik tijela glasalo 28 posto naših čitatelja.

Na istom tragu bilo je još 20 posto čitatelja Indexa, koji su poručili da je bolje da ljulja nego da žulja. Njih 17 posto ipak voli mršavije dame pa su izabrali mršavu i visoku brinetu smeđih očiju.

Po deset posto vaših glasova dobile su visoka i mršava plavuša svijetlih očiju te manekenski tip djevojaka, one visoke, malih grudi i dugih nogu. Najmanje vam se sviđaju sitne mršavice malih grudi i uskog struka (osam posto) te mišićave i visoke sportašice (sedam posto). 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.