Odaberite Indexovu Kraljicu maturalne večeri!

MEĐU više od stotinu djevojaka prijavljenih na Indexov natječaj za Kraljicu maturalne večeri, odabrano je 10 finalistica, među kojima će posjetitelji Indexa odabrati najljepšu. Teži dio posla djevojke su već obavile - ispunile su prijavnicu i strpljivo čekale naš poziv, a potom su došle na fotografiranje ili same poslale svoje fotografije ukoliko to nisu bile u mogućnosti. Sada im ponovno preostaje čekanje, a pobjednica će biti objavljena 12. svibnja!

Među 10 finalistica su Natalija Bačić iz Velike Gorice, Barbara Bibić iz Knina, Tihana Dani iz Zagreba, Patricija Golubić iz Zagreba, Nika-Sanja Grupković iz Zagreba, Marijana Katavić iz Zagreba, Ena Kovačević iz Siska, Jelena Radičanin iz Kutine, Matea Škarec iz Velike Gorice i Dina Vojnović iz Osijeka. Dobro ih pogledajte (klikom miša na pojedinu fotografiju djevojke se otvara galerija njenih fotografija) i jednoj od maturantica omogućite da se provede kao nikad u životu. U jednom danu možete dati samo jedan glas, samo jednoj djevojci. U glasovanju mogu sudjelovati samo registrirani korisnici. Pogledajte finalistice!

Pobjednicu očekuju brojne nagrade - dan u beauty centru Božica (koji će se pobrinuti za savršenu frizuru i make up), haljina poznate dizajnerice Matije Vuice te cipele Ledenko. Na maturalnu večeru pobjednica, kao što to i priliči Kraljici, odlazi u luksuznoj limuzini tvrtke Limuzine.hr, a Index će se potruditi da svaki korak pripreme, kao i vrhunac proslave, bude zabilježen našom kamerom! Dok čekate ovogodišnju kraljicu, pogledajte kako je bilo prošlogodišnjoj pobjednici tijekom njene maturalne avanture.

I.M.
Foto: Index, Goran Perešin, Studio Papaja, privatni fotoalbumi natjecateljica

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.