Od tumora preminuo 33-godišnji pjevač The Wanteda

Foto: Instagram

ZVIJEZDA boybanda The Wanted 33-godišnji pjevač Tom Parker preminuo je nakon borbe s tumorom. Vijest o njegovoj smrti potvrdila je njegova shrvana supruga Kelsey.

"Naša srca su slomljena. Tom je bio centar našeg svijeta i ne možemo zamisliti život bez njegovog zaraznog osmijeha i energične prisutnosti", dodala je.

Tom je iza sebe ostavio i dvoje djece, dvogodišnju Aureliju i jednogodišnjeg Bodhija.

Zvijezdi je 2020. dijagnosticiran terminalni tumor na mozgu i rečeno mu je da mu je ostalo samo 18 mjeseci života.

Hrabri Tom nadmašio je izglede nakon što je prošao nekoliko napornih rundi kemoterapija, prošlog je tjedna objavio da je napisao i knjigu o svojoj bitci.

"Moja knjiga nije o umiranju: to je knjiga o životu. To je knjiga o pronalaženju nade u bilo kojoj situaciji s kojom se suočite", rekao je tada.

Tom je u listopadu 2020. otkrio da ima neoperabilan glioblastom u četvrtom stadiju, što su liječnici opisali kao "najgori scenarij".

Pjevač se nadao da će mu revolucionarni tretman produžiti život, ali činilo se da mu se zdravlje počelo pogoršavati. U dokumentarcu koji je snimljen o njegovoj bolesti otkrio je kako se boji smrti.

"Da sam uplašen, malo je reći. Bio sam skamenjen kad su mi rekli da nemam još puno vremena. Nisam mogao prestati razmišljati o smrti", rekao je i rasplakao se pred kamerama.

"Tako je teško razmišljati o budućnosti, jer stvarno više ne znam što ona nosi."

Tom se The Wantedu pridružio 2009. godine, a bend je snimio 10 UK Top 10 singlova i tri Top 10 albuma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.