Obožavatelji Adele razočarani njezinim koncertima u Münchenu: "Apsolutna sprdnja"

Foto/Screenshot: Profimedia/TikTok

Neki obožavatelji pjevačice Adele požalili su se na društvenim mrežama da nisu bili zadovoljni organizacijom njezinih koncerata u Münchenu ovog ljeta jer su, kako kažu, platili i po 350 funti (408 eura) za ulaznicu, a morali su stajati na stolicama kako bi uopće vidjeli pozornicu.

Naime, posjetitelji koncerta u Munich Messe Areni, koji su željeli biti što bliže omiljenoj pjevačici, nisu ništa mogli vidjeti jer su ljudi stajali ispred njih. Na TikToku je osvanuo video koji je pregledan 1.5 milijuna puta, a u njemu se vide obožavatelji kako stoje na stolicama.

@annabel_imhof #adele #b5 #view #munich #adeleaccess ♬ Funny video "Carmen Prelude" Arranging weakness(836530) - yo suzuki(akisai)

"To je razlog zbog kojeg nisam htjela ići na koncert"

Razočarani obožavatelji ispod videa su se složili da ih je ova situacija jako razočarala i naljutila. "Platila sam 316 funti (370 eura) i nisam ništa mogla vidjeti. Moji prijatelji su bili na mjestima koja su koštala 60 funti (70 eura) i imali su bolji pogled od mene. Bila sam bijesna", bio je jedan od komentara. "Upravo zato nisam otišla na nastup... Ne želim se boriti s drugima da je vidim", rekla je još jedna razočarana obožavateljica. 

"Osiguranje je naredilo ljudima da siđu sa stolica tako da smo svi bili u ravnini. Bila je to apsolutna sprdnja. Platio sam sav taj novac i jedva išta vidio", "Na skoro svakom njezinom koncertu se ovo događa. Ona se ne kreće puno na pozornici, pa ju je još teže vidjeti", nastavili su izražavati svoje nezadovoljstvo.

Dvorana u Münchenu prima 80 tisuća ljudi

Ovaj se problem ponavlja još otkako je Adele prošlog tjedna započela svoj jednomjesečni niz koncerata u dvorani koja prima 80 tisuća ljudi. Mnogi obožavatelji, koji su već kupili ulaznice za njezine koncerte, brinu se hoće li sa svojih mjesta uspjeti išta vidjeti.

@uknewestfoods You paid £2500 / €2914 to watch Adele on a screen. The arena holds 75,000 peiple and is HUGE it is in the shape of a circle and Adele walks around the stage, from the main stage passed A1 through to A8 (the middle of the circle) but the other side A9-15 have a much poorer time, only seeing Adele directly in front of you ONCE during the full show. @ADELE @AdeleOfficial @adeletickets @adele in munich #fyp #adele #adelemunich #adelemunich2024 #adelefans #hellofromtheotherside #hello ♬ original sound - UKNewestFoods

"Nisu razmišljali o osobama s invaliditetom"

Nina Frenchy, obožavateljica koja je na koncert morala doći u invalidskim kolicima, također se požalila da joj je to bilo "najgore iskustvo u životu" jer je zbog velikog kamenja izvan arene bilo "nemoguće doći i vratiti se s koncerta Adele", prenosi Daily Mail.

"Organizacija prijevoza nakon koncerta bila je užasna. Nisu razmišljali o izlazu za osobe s invaliditetom", napisala je na X-u i dodala: "Morala sam voziti kolica preko velikog kamenja i kroz uski prostor prepun ljudi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.