Obnažene grudi, seksi lizalica: Vikki Blows (opet) napaljuje

VIKKI BLOWS, druga najpoznatija razgolićena Britanka, (primat i dalje drži Kelly Brook), ponovo se potpuno razgolitila u velikom editorijalu koji je snimila za časopis Loaded. Djevojka za kojom uzdišu muškarci diljem svijeta ponovo je pokazala svoje bujne grudi, uhvatila lizalicu u usta i još jednom uspješno napalila pola čovječanstva, i sve to, pogađate, sa zadovoljnim osmijehom na licu. "Obožavam biti gola", nebrojeno puta je ponovila, a kako je krenula, njezine grudi komotno bi mogle biti jedne od najfotkanijih - ikad.

"Taj posao je puno prirodniji od drugih", kaže Britanka kojoj su velika strast tetovaže i piercinzi, slatkiši, horror filmovi i video igre, ali i pornići s "malo više akcije, bičevi, krv i lanci", kako je nebrojeno puta ponovila.

Istetovirana crnka blijedog tena i mlada frizerka iz Essexa postala je poznata kao djevojka koja zarađuje skidanjem za časopise. Frizerka je postala jer je s 13 godina izbačena iz škole zbog zavođenja starijeg profesora, a s 15 je krenula u modne vode u kojima joj je uzor bila Kate Moss. I najavljuje, s razodijevanjem, na opće veselje muške populacije, ne misli stati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.