Objava na Fejsu potaknula nostalgiju. Kako se prije 20 godina izlazilo u Zagrebu?

Foto: RNB Confusion

JEDNA objava na Facebooku potaknula je nostalgiju među mnogim Zagrepčanima.

"Godina je 2003., srijeda je i svi putevi vode prema Gjuri 2. Sa sićom u džepu izlaziš jer znaš da je na šanku aktualna akcija... Pomirio/la si se u glavi da je četvrtak otkazan i da odlazak na fax odlažeš na petak…", objavljeno je na stranicama RNB Confusiona uz fotografije s prvog takvog zagrebačkog eventa 2003. godine. 4. veljače obilježava se 20 godina od tog dana, a mnogi su se sad u komentarima na Facebooku prisjetili uspomena iz tih (sad već) davnih vremena.

𝟮𝟬𝟬𝟯 - 𝗕𝗜𝗥𝗧𝗛 𝗢𝗙 𝗥𝗡𝗕 𝗖𝗢𝗡𝗙𝗨𝗦𝗜𝗢𝗡 💥 Godina je 2003., srijeda je i svi putevi vode prema Gjuri 2. Sa sićom u džepu izlaziš...

Objavljuje RNB ConfusionUtorak, 17. siječnja 2023.

"Srijeda Gjuro, petak Aquarius, kakvi dani... Kakva se roba furala. Brutalni dani, štedilo se čitav tjedan da se u petak ima za klub...", "Gjuro srijeda, najbolji izlasci ikad", "Najbolja vremena", pisalo se, a neki su se i pronašli na fotografijama gužve iz 2003. godine.

Gjuro 2, Piranha, Lemon, Pepermint... Bila su to samo neka od omiljenih okupljališta Zagrepčana početkom i sredinom 2000-ih, a u njima su se često mogla vidjeti i danas veoma poznata lica.

Čega se vi najviše sjećate iz noćnih izlazaka u prošlosti? Imate neke fotografije iz svojih omiljenih klubova koji više ne postoje, a rado ih se sjetite? Pošaljite nam fotografije na desk@index.hr, u komentarima nam napišite najdraže uspomene i prisjetimo se kako se izlazilo nekad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.