Objava jednog od najuspješnijih youtubera svijeta u dva sata pregledana milijun puta

Foto: Instagram

NAJPOZNATIJI youtuber današnjice, PewDiePie, objavio je da čeka svoje prvo dijete sa suprugom, također youtubericom Marzijom Kjellberg te, kako bi se popularno reklo, "srušio internet". YouTube objava o dolasku prinove u samo dva sata pregledana je preko milijun puta.

"Čekamo bebu", naslov je videa u kojemu je par pred PewDiePieovih 111 milijuna pratitelja obznanio da će postati roditelji. "Bit ću tata! Saznali smo da je Marzia trudna u studenom", govori youtuber na početku videa uz snimke pozitivnog testa na trudnoću.

"Upravo čekam Marziju koja je na pregledu. Imala je problema s mučninama, ali to je podnijela junački", dodao je. "Presretan sam što ću zasnovati obitelj sa ženom koju volim", poručio je. Video je u nekoliko sati prikupio preko 60 tisuća komentara.

PewDiePie jedan je od najuspješnijih youtubera svijeta, a nedavno je uvršten na listu "100 ljudi koji su promijenili povijest". 2020. godine proglašen je muškarcem s najljepšim licem na svijetu. On i supruga Marzia vjenčali su se 2019. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.