Novi život Marka iz ŽNV-a: Ima novu curu i druži se s Plenkovićevim miljenikom

Foto: Instagram

JEDAN od natjecatelja treće sezone showa "Život na vagi", Marko Kregar, promijenio je svoj život iz temelja. Kregar se na društvenim mrežama pohvalio novom ljubavi, a zatim i pokazao koliko se nakon showa poboljšala njegova fizička sprema.

"Ovo malo cudo upoznao sam sasvim slucajnoo prije 4mj... Od tada se u mom zivotu promjenilo svasta... Prvo smo izlazili druzili se setali i upoznavali se a zatim smo i prohodali prije tocno 2mj 2.2❤.... Od tada pa sve do sada ja sam presretan decko jer imam nju koja je uz mene i kad sam super i kad sam lose i kad idem sam sebi na zivce i kad je ljutim i zezam... Ona je uvijek tu da me oraspolozi... Usla je u moj zivot sasvim slucajno i ostala u njemu kao osoba bez koje je moj dan ne zamisliv... Hvalaa ti na tome Princezo jer sa tobom je sve potpuno drugacije", napisao je Marko početkom rujna uz fotografiju s novom djevojkom.

Marko se u showu zaljubio u jednu od kandidatkinja, Filomenu Roglić s kojom je zatim jedno vrijeme bio u vezi, a šuškalo se i o braku. No ljubav je do kraja showa pukla, a Marko je, izgleda, krenuo dalje.

Nastavio je trenirati i nakon izlaska iz kuće pa se tako nedavno na društvenim mrežama pohvalio snimkom treninga. "Nekad se nisam mogao popet uz ljestve gore a sada skacem ko od sale", napisao je.

Marko ni u showu nije krio da je politički aktivan pa se na Instagramu pohvalio i druženjem s Plenkovićevim miljenikom Karlom Resslerom, nositeljem HDZ-ove liste za EU izbore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.