Novi BB ukućanin: "Boli me kurac što će stanari misliti o meni, dokazat ću da sam budaletina"

Foto: RTL/Instagram

OD SINOĆ je Big Brother dobio novog stanara, za kojeg se dosad znalo samo da je riječ o YouTuberu kojeg pod nadimkom Zzeebo prati čak 64 tisuće ljudi. RTL sad piše da je njegovo pravo ime Daniel Tomić, da ima 24 godine te da dolazi iz Slavonskog Broda.

U Big Brotheru ima jedan cilj - napraviti show. "Ja kad uđem u BB kuću, meni Big Brother nema što govoriti što da radim. Ja sam svoj čovjek, nikad se nemojte mijenjati radi nikoga", rekao je Daniel u svom uvodnom videu te dodao da bi gledatelje "trebao boljeti kurac za njegovo ime i prezime".

"Ogromno sam dijete, previše sam hiperaktivan, što nekima nije drago", dodao je i nastavio: "Živim s mamom i malim bratom, imam djevojku koju volim više od sebe, zato djevojke back off!"

Na pitanje zašto ulazi u kuću Big Brothera, rekao je: "Zato što želim dokazati svima kolika sam budaletina i koliko ću prankati te stanare. Iskreno, boli me kurac što će stanari misliti o meni, jer ih u životu više nikad neću vidjeti, tako da jebe mi se", zaključio je.

Na pitanje koji mu je životni moto, rekao je: "Život je jednostavan, ideš naprijed i ne osvrćeš se!"

Tomić je u kuću ušao nakon što je već drugog dana iz kuće izbačen Aleksandar Neradin jer je produkciji showa zanijekao da se protiv njega vodi sudski postupak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.