NOVI proizvod BeautyBoxa je u prodaji!

Foto: Promo, Giphy

KADA je u pitanju BeautyBox iznenađenjima nikad kraja! Prije par dana ljepotice diljem Hrvatske ostale su oduševljenje sadržajem BeautyBoxice za veljaču, a već sada je stiglo NOVO iznenađenje.

Povodom Dana žena tim BeautyBoxa je u suradnji s Oriflameom napravio Special Edition kutiju! Wowww! I kada pomisliš da je nemoguće nadmašiti mjesečni sadržaj kutijice sreće, BeautyBox OPET iznenadi!

Pet je razloga zašto moraš imati BeautyBox Special Edition by Oriflame!

1. Dizajn kutijice jednako je genijalan kao i klasičan BB, ali i mrvicu posebniji. Tvrdo izdanje kutije bit će super za svu tvoju dekorativu. Ups! Čini se da smo otkrili više od očekivanog.

2. Za razliku od klasičnog BeautyBoxa gdje je naglasak na beauty kozmetičkim proizvodima Special Edition je punnnnnn dekorative!

Iskoristi PRESALE i naruči Special Edition po najpovoljnijoj cijeni! Količine su ograničene. Klikni na bit.ly/byOriflame.

3. Svi proizvodi u kutijici nastaloj u suradnji s Oriflame-om su FULL size. Da, dobro vidiš! Jesi li spremna za još jedan šok? Zovi frendicu koja ti je na brzom biranju i skačite zajedno od sreće jer su svi proizvodi, njih ČAK sedam FULL size!

4. Vrijednost proizvoda je tolika da će ti se zavrtjeti u glavi. Sjedni, duboko udahni i pomnož 9 puta 100. Vrijednost specijalne kutijice je skoro 900 kuna! Sigurno u glavi već kalkuliraš koji bi to proizvodi mogli biti u najposebnijoj kutijici povodom Dana žena.

Ne čekaj da netko iznenadi tebe! Počasti se Special Edition by Oriflame kutijom jer je ZASLUŽUJEŠ, a zaslužuje je i tvoja najbolja frendica, majka ili kuma.

5. I sada ono najbolje! U prodaji je ograničen broj kutija, a u tijeku je PRESALE akcija u kojoj Special možeš nabaviti po cijeni od 249 kuna! Toppp! Ne čekaj dugo i kupuj povoljnije. Nakon isteka akcije cijena kutijice je 399 kuna.

Toliko odličnih informacija da ne znaš što prvo napraviti?! Javi svim frendicama o čemu se radi i organizirajte grupnu kupovinu. Budite brze! U prodaji je ograničen broj kutijica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.