Novi dečko Janice Kostelić je 33-godišnji Švicarac Daniel Haimerle?

NAKON što ga je izvela pred lice javnosti, odnosno na jedan od najpraćenijih događaja u godini - Snježnu Kraljicu, bilo je pitanje vremena kada će se doznati identitet misterioznog dečka Janice Kostelić. Kako javljaju domaći mediji, njegovo ime navodno je Daniel Haimerle i asistent je jednog od koordinatora internacionalne skijaške federacije.

Janica svoju snažniju polovicu brani i šakama

Janica i 33-godišnji Švicarac upoznali su se prije godinu dana, a njihova romansa navodno je započela tek kad je Janica završila dugogodišnju vezu s Borisom Ivančićem iz Rijeke. Tamnokosi Daniel prvi je put viđen s Janicom početkom rujna na londonskom Oxford Streetu, baš u vrijeme kad je hrvatska nogometna reprezentacija igrala na Wembleyju.

Također, Janica i Daniel Haimerle izmjenjivali su nježnosti u Münchenu na utakmici između Bayerna i Juventusa, početkom listopada. Čini se kako se u vrlom kratkom vremenu njihova ljubav poprilično rasplamsala s obzirom da Janica svoju snažniju polovicu brani i šakama.

Podsjetimo, naša najtrofejnija skijašica jučer je fizički napala fotoreporterku Glorije, Maju Jurović koja je željela fotografirati nju i njenog novog dečka. Iako se nije libila pojaviti se s njim u Zagrebu na Snježnoj Kraljici, Janica je alergična na svaki pokušaj fotografiranja svojeg izabranika. Tako je napala fotoreporterku Glorije kad je pokušala snimiti par u automobilu u kojem je bila i njena majka Marica te djevojka Ivice Kostelića.

Janičin bivši i sadašnji dečko zajedno su pratili ženski slalom

Osim s Janičinom obitelji, majkom i bratom, 33-godišnji Švicarac u odličnim odnosima je i s Borisom, bivšim dečkom Janice Kostelić koji je zajedno s njim prisustvovao utrci Svjetskog kupa Snow Queen. Bivši i sadašnji dečko popularne skijašice tijekom utrke vodili su ugodni razgovor i očito se dobro provodili komentirajući ženski slalom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.