Noemi o odnosu s Berlusconijem: "Kad tatica Silvio zove ja stižem"

DOK NASLOVNICE medija puni priča o razvodu kontroverznoga talijanskog premijera Silvija Berlusconija i njegove supruge Veronice Lario, mlađahna je Noemi Letizia, koju mnogi povezuju s razvodom, odlučila javno progovoriti o njihovom odnosu. Noemi je 18-godišnja studentica kojoj je životni san postati televizijska ličnost, a Silvijo je 72-godišnja politička zvijezda i medijski mogul.

Iako na rođendanima svoje rođene djece uopće ne sudjeluje, nedavno je došao na proslavu Noeminog 18. i poklonio joj dijamantu ogrlicu, a ona je, ugledavši ga, uzviknula "tatice". "Da, meni je on poput drugog oca. Rekao mi je da ga podsjećam na njegovu kćer Barbaru", izjavila je za njemački Bild. Da nije obična tinejdžerica, potvrđuje to što joj na rođendansku zabavu dolazi premijer. "Iskreno, to je bilo iznenađenje. Prije toga nitko nije znao za moje prijateljstvo s taticom Silvijem. To je prvi moj rođendan na kojem je bio, ali uvijek je tu za mene. Jednom mi je kupio dijamante. Uvijek mi nešto poklanja" rekla je Naomi.

Berlusconi se znojio kao svinja

Na pitanje o planovima za budućnost odgovorila je: "Vidim se u showbiznisu, ali zanima me i politika. Fleksibilna sam". Berlusconija gleda s divljenjem i strahopoštovanjem. "On me nazove i ja dođem, naravno ako on ima vremena. Ostanem s njim neko vrijeme, slušam ga, to je sve što želi od mene. Ponekad pjevamo zajedno. Njegova najdraža pjesma je "Mon Amour". Često pjevamo uz klavir ili organiziramo karaoke", kaže Naomi opisujući njihov odnos i zajednička druženja.

S obzirom na stresan posao kojim se bavi, a vjerojatno i zbog brojnih skandala koji ga prate, Silvijo je često uzrujan, a kako sama kaže, Noemi ga smiruje. "Ponekad se uzruja kada ga kritiziraju. Ja ga smirujem. Nitko ne zna kako je Tatica osjetljiv", zaključila je samouvjereno. No, Noemi ga ipak ne smiruje potpuno ili nije imao vremena za njezin posjet, budući da se talijanski premijer znojio kao svinja tijekom snimanja talijanske emisije "Porta a Porta" jer je upravo bilo objavljeno kako je mlada Noemi Letizia bila kap koja je prelila čašu i nagnala Berlusconijevu suprugu da pokrene razvod.

I.M.L.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.