Niže uspjehe: Kristina Šalinović na 32. mjestu liste najboljih svjetskih top modela



KRISTINA ŠALINOVIĆ bilježi sve veće uspjehe u svijetu mode. Nakon naslovnice Vougea, kampanje za Chanel i suradnje sa svim renomiranim dizajnerima svijeta, Kristina je proglašena za jednu od najboljih manekenki na svijetu. Stranica Model.com postavila je Kristinu na visoko 32. mjesto 50 najboljih svjetskih top modela.

Lijepa Makaranka na svom je Facebooku komentirala kako ne može vjerovati da se to događa te ima osjećaj da će se onesvijestiti. "Kristina S je jednostavan primjer onoga što se dogodi kada fantastična djevojka ima sjajan menadžment", naveli su na stranici i nabrojali neke od uspjeha ove djevojke. Lijepo lice, duge noge, karizma i disciplina ovu djevojku vode prema samom vrh, na kojem joj je zaista i mjesto.


Na prvo mjesto prestižne ljestvice trenutno je smještena Lara Stone, a slijedi je Natasha Poly. Drugo mjesto s Natashom dijeli prekrasna Freja Beha Erichsen, a treća je Anja Rubik. Karlie Kloss je na četvrtom mjestu, a dijeli ga sa Joan Smalls. Peto mjesto drži prekrasna Australka Abbey Lee Kershaw, zajedno sa Sashom Pivovarovom. Costance Jablonski i Liu Wen su na šestom, a Iselin Steiro na sedmom mjestu. Na sedmom mjestu nalazi se i Arizona Muse, a na osmom Miranda Kerr. Lijepa Miranda mjesto dijeli s Jac Jagaciak, a slijedi im Anna Jagodzinska. Prvih deset mjesta zaključeno je s Karmen Pedaru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.