Nina Badrić proslavila rođendan na romantičnom (polu)odmoru

NINA BADRIĆ ovih dana odmara se u Dubrovniku sa svojim suprugom Bernardom Krasićem. Iako su Nina i Bernard svoju dugogodišnju vezu okrunili brakom prošle godine, još uvijek se osjećaju kao pravi mladenci, a romantične geste kojima su mnogi svjedočili tijekom nedavno održanog Dubrovnik Fashion Weeka, to samo potvrđuju.

Nina je u Dubrovniku proslavila i svoj 37. rođendan romantičnom večerom u društvu supruga, a kako nam je nedavno rekla, godine joj uopće teško ne padaju. "Za rođendan sam oduvijek imala samo jednu želju, a to je zdravlje. Sve ostalo će doći samo od sebe", rekla nam je Nina uoči rođendana i priznala kako se u 37. osjeća prekrasno. "Osjećam se super u svojoj koži, čak i bolje nego u dvadesetima", rekla je.

Ljeto radno, odmor na jesen



A Nina u Dubrovniku, osim što se odmara, obavlja i poslovne obaveze. "Ovo ljeto pripremam jako puno koncerata. U Splitu, Dubrovniku, Zadru i u još puno gradova. Jako se veselim", rekla je te nadodala kako odmor za nju počinje tek iza 15. rujna, kada sezona ljetnih koncerata završi.

A osim svojim osebujnim vokalom, Nina pažnju medija i javnosti plijeni svojim sve izraženijim elegantnim seksipilom. Mnogi su se začudili kada su je urednici Klika prošle godine uspjeli nagovoriti da se za njih razgoliti, a ovih dana snimila je i provokativni editorijal za jedan časopis u kojem pozira "odjevena" u veliki šešir.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.