Nicollette Sheridan: Zlostavljao me producent "Kućanica"

AMERIČKA glumica Nicollette Sheridan, poznatija kao Edie Britt iz "Očajnih kućanica", tuži producenta serije Marca Cherryja zbog fizičkog zlostavljanja.

Nicollette se na Marcovo ponašanje požalila glavešinama ABC-ja, a da se njemu to nije svidjelo, dokazao je ubivši lik Edie Britt koju je Nicollette glumila u hit-seriji. To se pak nije svidjelo Nicollette jer je izgubila milijune dolara, pa sada, dvije godine nakon incidenta, od producenta traži 20 milijuna dolara zbog fizičkog napada, spolne diskriminacije i zlostavljanja. Također je rekla kako ju je Marc učestalo nazivao pogrdnim imenima te da ju je jednom prilikom na setu udario šakom u lice.

Glumica također tvrdi kako je upravo Marc Cherry zaslužan za neprijateljsku atmosferu na setu i dodaje kako se "ponašao izrazito nasilno i agresivno" te da je svoj bijes usmjerio i na njezinu kolegicu Teri Hatcher. Naime, nakon što se i ona požalila rukovodstvu ABC-ja, Marc je navodno izjavio kako se nada "da će Teri Hatcher udariti automobil i da će umrijeti". U ABC-ju kažu kako su istražili niz optužbi koje je glumica iznijela prošle godine i zaključili da su neutemeljene, ali i navode kako će istražiti i njezine posljednje optužbe usmjerene na producenta "Kućanica".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.