Nicolas Cage otkrio najgadniju stvar koju je učinio za ulogu: Napravio sam to dvaput

Foto: EPA

GLUMAC Nicolas Cage prisjetio se prilično gadne scene s jednog snimanja. Cage se prisjetio kako je jednom jeo žive žohare dok je snimao scenu za svoj kultni film Vampire's Kiss iz 1988. godine.

"O da, jeo sam ih dvaput, jer je redatelj to napravio samo da bi se našalio", rekao je Cage kolegi glumcu Nicholasu Houltu o iskustvu, nakon što su ga upitali je li dao savjet svom suradniku o jedenju kukaca u novom filmu Renfield u kojem obojica glume.

"Nisam od onih koji daju savjete, ali Hoult je pojeo krumpirovu zlaticu, kukca", rekao je, na što je Hoult odgovorio: "Mislim da je žohar gori od krumpirove zlatice."

Houltov lik Renfield jede bube kako bi stekao nadljudske moći koje mu je dao Drakula (Cage), a iako su Houltovi žohari imali arome karamele, Cage je rekao da je njegova kuhinja s krumpirovom zlaticom "zastrašujuća za njega".

"Ali pojeo je pravu krumpirovu zlaticu, što je za mene zastrašujuće. I ja sam pojeo žohare. Nikada to više neću učiniti. Žao mi je što sam to uopće učinio", rekao je smijući se. Hoult je dodao da su cvrčci koje je jeo za film "zapravo bili prilično ukusni" zbog raznih dodanih okusa koji su mu pomogli da ih lakše probavi.

Dva puta je snimao scenu u kojoj jede žohara

Unatoč očitim strahovima povezanim s jedenjem kukaca, Cage je primijetio da bi prehrana orijentirana na kukce "mogla riješiti izgladnjivanje svijeta".

"Kada biste se mogli riješiti svog straha, svoje fobije od jedenja insekata, mogli biste riješiti problem gladi u svijetu", rekao je za Yahoo!

Vampire's Kiss prati Cagea kao književnog agenta koji se zaljubljuje u vampiricu (Jennifer Beals). U jednoj sceni, njegov lik je prikazan kako razgovara sam sa sobom i na kraju jede žohara kojeg je pronašao u svojoj kuhinji. Glumac je kasnije rekao da je napravio dva snimanja scene i pojeo dvije bube po redateljevoj želji, iako je redatelj naposljetku upotrijebio Cageov prvi pokušaj u završnoj verziji filma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.