Nepristojna Britney Spears zijevala po aerodromu u Miamiju

VRUĆA roba tabloida, Britney Spears, opet je zapela za oko paparazzima u zračnoj luci u Miamiju, gdje su je raščupanu i neurednu zatekli kako zijeva bez ruke na ustima, pokazujući tako da manire i pristojnost baš i ne caruju uvijek u celebrity svijetu. A Britney u zadnje vrijeme opet caruje tabloidima koji na sve načine pokušavaju saznati je li nekadašnja pop princeza ponovo posrnula ili ne. Zli jezici tračaju, ali nigdje fotografije da te tračeve potvrdi.

Britney ih je nedavno pokušala sama opovrgnuti; s Jasonom Tarwickom, za kojeg se nagađalo da ju je prevario, nedavno je otišla na romantično putovanje, a i novi album snima kao velika, baš kako je i najavila. Međutim, pjevačicu ovih dana navodno muče stare paranoje - uvjerena je da u grmlju oko njezine kuće čuče čudni ljudi koji je proganjaju i to je sve više živcira.

Novi napadi ludila?

Također, nakon što je nekoliko tjedana nakon turneje odležala u krevetu, Britney je počela mučiti nesanica te je susjedi često viđaju kako noći provodi šetajući po kvartu, a nekolicina njih policiji je prijavila kako se ponekad iz rezidencije Spears noću čuju čudni zvukovi, nalik na ljudske vriskove, pa pretpostavljaju da Britney opet ima svoje uobičajene napade ludila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.