Neodoljiva Kim Kardashian ponovno objavila golišave fotke na Twitteru

AMERIČKA starleta Kim Kardashian brzo je preboljela sada već bivšeg dečka Reggieja Busha, pa je svoje fanove ponovno počastila golišavim fotografijama, koje redovito stavlja na svoj Twitter profil. Ovaj put Kim je pozirala u kupaćem kostimu koji je istaknuo njezino bujno poprsje, ali i u toplesu koji je vješto izrezala s fotke.

Mnogi pretpostavljaju da je razlog objave provokativnih fotografija prekid s igračem američkog nogometa, odnosno da mu je Kim htjela još jednom pokazati što je izgubio. Drugi pak smatraju da su fotografije namijenjene nogometašu Wayneu Bridgeu s kojim se starleta namjerava naći na spoju.

Podsjetimo, Kim i prevareni Britanac upoznali su se u jednom klubu u Miamiju gdje su razmijenili brojeve mobitela. Kako tvrde prijatelji braniča Manchester Cityja, Wayne se ne odvaja od mobitela te danonoćno, poput tinejdžera, razmjenjuje SMS-ove s prsatom Kim.

"Rano je reći, ali ona mu je zasigurno izmamila osmijeh na lice svojim simpatijama i prekrasnim izgledom. Wayne jedva čeka da Kim stigne u grad kako bi se mogli ponovno naći", izjavio je neimenovani prijatelj nogometaša.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.